Normal kulanıcı Asus anakart kulanmalımı

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Merhaba lar ben normal bir kulanıcıyım
Ve 4 slot ram ekstra soğutmaya gerek duymuyorum ben bu ürüne karar verdim
Arkadaşlarım Colorful v14 öner diler ama hem marka hem bios güven vermedi ve o özelliklere gerek duymuyorum benim seçeneğim iyi mi öneriniz varmı?

Merhaba lar ben normal bir kulanıcıyım
Ve 4 slot ram ekstra soğutmaya gerek duymuyorum ben bu ürüne karar verdim
Arkadaşlarım Colorful v14 öner diler ama hem marka hem bios güven vermedi ve o özelliklere gerek duymuyorum benim seçeneğim iyi mi öneriniz varmı?
aynı fiyatsa colorful daha mantıklı marka güzeldir bu arada güvenebilirsiniz anakartına biosu bana da güven vermiyor

aynı fiyatsa colorful daha mantıklı marka güzeldir bu arada güvenebilirsiniz anakartına biosu bana da güven vermiyor
Colorful alcaktım normalde ama benim RGB gerekisimlerimi karşılamıyor asus almakta bir hata yapar mıyım sence hocam?

Anakart da MSI den şaşılmaz. 1 kere asus aldım pişman oldum.

Bunu bilmiyorum ama b 350 m-k almıştım full problemli bir karttı. Yerinde olsam muadili msi veya gigabyte alırdım.

Oyun oynicam hocam okul iş leri iş filan 16x2 kulanıorumm tek bir soru sorcam 5000 serisi için uygunmu
Ekran slotları sabit olduğu için uyar herhangi bir güncel anakart neredeyse tüm gpulara uyumlu (bunu 2010 öncesi kart kullanılmadığı için diyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri