Hevesle aldım, gillette fusion 5 kullanıyordum bıçakları pahalı diye bunu aldım. Tertemiz olduğum tıraşı geçen gün 4 yarayla bol kanamayla atlattım. Bence biraz rezil bir ürün olmuş. Fiyatına aldanmak pek doğru değil bence.
UCDM de gen 4. swift serisinin üçüncü nesli diye öyle adlandırılıyor. Tavsiyem MSI 272UP x24 ten yana olur. Daha ucuz dengeli bir gen 4 monitör. Diğerleri fazla pahalı.
Cihazımı satıyorum. Temiz, sorunsuz ve özenle kullanılmıştır.
Teknik Özellikler
Apple MacBook Air M2
13 inç ekran
16 GB RAM
256 GB SSD
Gece Yarısı (Midnight) renk
Durum
Batarya sağlığı: %94
Batarya döngü sayısı: 72
Kozmetik ve teknik olarak problemsiz
Günlük kullanımda performans kaybı yok...
size tavsiyem 26.2 ye güncellemeniz olur. Tek sorun yaşayan tabii ki siz değilsiniz ve apple bundan haberdardır. Bende de ipad pro m4 var ve bahsettiğiniz sorunların hiçbirini hiç yaşamadım. Betadan beri kullanıyorum.
Dürüstçe pek profesyonel görünmüyor. Ya wordpress öğrenin yada yapay zeka araçlarını daha efektif kullanın. İsterseniz uygun bir ücrete de yardımcı olabilirim. Ancak her şeyden bağımsız arayüzün elden geçirilmesi gerekiyor.
Hocalarım selamlar. Bilgisayar mühendisliği hazırlık öğrencisiyim ve arada canım sıkılınca web site geliştiriyorum. Unutulmamalı ki yapay zekadan yardım alıyorum ve prompt/ai engineering üzerine gelişmeye çalışıyorum. Aktif olarak 20 saatte geliştirilmiş bir web sitem var. Bunu test...
Pek bir şey yapamazsınız. Bende de vardı aynısı ve sallantı çok rahatsız ediyodu. Sonunda paraya kıydım ve pahalı kaliteli bir şey aldım. Şuan tank gibi masa kullanıyorum. Sorun alt iskeletin bağlantısı ve zayıflığı. Komple alt iskeleti değiştirmeniz lazım.
Hocalarım selamlar.
Bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Son kullandığım kulaklığın (1MORE SonoFlow) deri pedleri parçalanıp komple kulak pedleriyle beraber düşünce bende bir kulaklık almak istedim. Şu an aktif olarak izlemede olduğum birkaç cihaz var. Birincisi Dyson ontrac iki üç XM5 ve XM6...
https://www.gaming.gen.tr/urun/618399/pulsar-xlite-v3-beyaz-kablosuz-size-2-medium-gaming-mouse-pxv322/ Bütçenin hafif üstünde ama yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve cidden kullandığım en iyi ergo mouselardan. Palm grip tutuorum ve elim 21cm. Tavsiye ederim.