4070ti super ve 4080 super kartım olsa 5000 serisine geçmeye çalışmazdım. 5070ti zaten 41'den çıkacak lansman olarak. orada alamazsan 45'e falan alırsın...
Elinize saglik hocam. Zaten 5000 serisi cikti diye 4000 serisi cope atilmamali. Millet gaza geldi biranda 5000 5000 diye. 4000 serisi hala guncelleme aliyor...
Güzel bir inceleme olmuş hocam emeğine sağlık , sonuç olarak sıfırdan bir sistem kuracak olan bütçesine göre tercih edebilir 5000 serisini ancak hali...
35 mb hız vardı, 50 yapalım dediler. 50'ye çektik bu sefer de dakikada 10 kere kopma problemi başladı. Tekrar 35'e düşürttük. Kağnı gibi takılıyoruz. Sen...
Toplam 100+ oyun var yüklü olan. Ve cod ww2 gta5 cs2 vb. gibi yüksek boyutlu oyunlar kaplıyor çoğunu zaten yaklaşık 200 tane oyun yüklü bilgisayarda. Eski...
Yazılım görmüş diski ve performans testleri ok gözüküyor . Sahte olsa bu ikisi pozitif yönde olmaz bnm bildiğim. Ya program görmez ya değerler alakasız...
Bende aynı yerden aldım hatta kafamdaki soru işaretleri gitsin diye tedarik ettikleri yeri sordum pazarlama çok yardımcı oldu. Bana tedarik ettikleri asnet...
Arkadaşlar PUBG'de oyun içi ayarlarda,
Görüntü kalitesini en yüksek olan HD-HDR gibi yapmayıp
Akıcı olarak ayarlayınca, Kare hızı ayarında bir sekme daha...