Çok doğru hocam. Umarım bir gün fırsatın olur ve monitör incelersin. İnsanlar doğru bilgiye ulaşırsa firmalar da doğru bilgi için uğraşmaya başlar bu da...
Hocam ne yaptın strobe falan... Daha insanlar monitörlerin tepki süresi hakkında hiçbir şey bilmiyor. Bırakın tepki süresini incelemelerin %95'i kutu...
Sanki kesinlikle uzun yapmam lazımmış gibi söylemişim haklısınız ama bu şekilde kısaltsam bile çok uzun olur onu da demek istedim. Onu yazması düzenlemesi...
Benq monitörlerin kaliteli olduğunu ancak rekabetçi kısımda rakipleri olduğunu anlamıyor insanlar mesela. Backlight strobe teknolojisinin sadece benq...
Bunlar daha fazlasıyla kısaltılmış hali. Öyle bir konu yaparsam yanlış bilgi vermediğimden emin olmam ve detaylı yapmam lazım ve inanın yazarak olacak iş...
Size çok bilgilendirici ve gayet düzgün üsluplu bir mesaj yazmışım. Bu bilgileri kendiniz elde etmek isterseniz harcamanız gereken vakitten haberiniz yok...
Yine bir forumdaşa uzunca açıkladım. Konu olacak kadar iyiydi. Diğer insanlar faydalansın diye kopyala-yapıştır yapıyorum.
Edit: Sayfanın geç yüklenmemesi...
https://www.incehesap.com/sharpen-hazir-sistem-fiyati-61443/?hsu=457776,457824,457782,1863005,463104,457794
Ucuza Ddr5 sistem sistem parçaları biraz kötü...