Aralarındaki ram türü farkını biliyorum ancak oyunlar gelişmeye devam ediyor ve vram önem kazanmaya devam ediyor. 16 gb önümüzdeki 3 yılda düşük kalmaya...
Kardeşim VRAM sadece sayıdan ibaret mi? şu forumda kimi görsem ezbere konuşuyor, kimse mi teknik verilerden, donanımdan anlamıyor? birinin VRAM daha çok o...
Boşta 60w çalışan ekran kartları var. İnanılmaz saçma geliyo bana da. Benim emektar 1650s yükte 90w civarı çekiyor. Mis gibi kart. (Aşırı güçsüz ama olsundu...)
var böyle piskopatlar, 4090 tuf ile 4k da online oyun oynayan gördüm kart sürekli 450w çekiyor. Bana gelmez ya elimde olsa kartları 100w sınırı getirim...
Yok. Çok düşük parlaklık, Rapid VA sayılmaz ortalama, gamutlar düşük, Hz düşük VA olmasına rağmen.
VA isteniyorsa scanline sorunu göz ardı edilip Samsung...
Uyardım.
Linç yedim kullanıcılar tarafından 🧐
1733168449
PCH falan zaten inceleme videolarında her 10 saniyede bir büyük bir yanlış bilgilendirme yapmadan...
Büyük sayılan teknoloji kanalları bile incelemesinde böyle hatalar yaparsa son tüketici ne yapsın? Kimse de uyarmamış mı aga bu nedir diye? Yanlış bilginin...
Mesela PCH izledim geçen (Zorunlu, arkadaş attı.).
Eskiden çok çok çok kötüydü. Ghosting testini yanlış yaptıkları için çıkan kopya görüntüleri...
Şimdi...
İnsanlar tek tek arayıp bulamaz. Sayı da artınca tek bir konuda toplamak istedim. Yenisini açtıkça eklerim buraya.
Kategorize edilmiştir.
+ Rehberler...
Bizde monitör incelemeleri sponsorlukla da olduğundan yanlış yönlendirmeler olabiliyor. Son tüketiciyi fazla ayrıntı yorabiliyor ama dediğin gibi kısa ve...
-
Bu arada detaylı ama hızlı ve insanları boğmayacak incelemeler yapabilir. Daha önce Abdullah hoca bana "öyle yaparsak izlenmez" dedi ama doğru değil...