Keepr isimli üyenin son etkinliği

• Keepr
    Bu kadar geç yöneldiğim için o kadar pişman oldum ki. Çeşit çeşit eartipler kablolar DAC'lar kulaklıklar. Hepsini çok farklı türlerden çok ucuza...
  • Keepr
    Keepr, İnceleme Kefine Klean IEM Kulaklık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Valla ses kartı benim şuan kullandığım ucuz ugreen'den çok daha iyidir ona eminim. Hiç üzmez yani bence.
  • Keepr
    24bit 96khz desteği varmış macbook air in gayet iyi gözüküyor
  • Keepr
    Keepr, Manyetik Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Rica ederim hocam. Hayırlı cumalar.
  • Keepr
    Tamamdır dostum dediğiniz gibi büyük ihtimal bu klavyeyi alacağım teşekkür ederim. 1776429678 Anladım hocam sanada teşekkür ederim %60 almayacağım kesinlikle.
  • Keepr
    Hep forumlarda bu batağa düşüldüğünde çıkılmadığını söylüyorlardı. Doğruymuş. Yurtdışı alışveriş olayı kötü oldu yoksa tam hobisi yapılacak iş.
  • Keepr
    Hocam KZ hakkında sahte sürücü tarzı iddialar görmüştüm doğruluk payını bilmem. Bir de EG280 EW300 EW500LM gibi kulaklıklar yurtdışındaki teknoloji...
  • Keepr
    İyidir ses kartı ya. Masaüstü olduğunda özellikle anakart giriş seviyeyse ses kartı güçsüz kalıyor. Mac laptop olduğundan ses kartını kötü koymamışlardır...
  • Keepr
    Kulaklığa 350tl vermiştim sheinden almıştım (kz castor) Macbook air var elimde o zaman ihtiyaç yok bence ses kartı iyi diye düşünmekteyim
  • Keepr
    Ben yurtdışı alışveriş yasasından önce çinden almıştım kulaklığı. Ew 100 için 15 dolar gibi muhteşem bir ücret ödedim. Fiyatına göre harika kalitesi. Bundan...
  • Keepr
    Simgot ew200 alıcaktım normalde. ilk baktığım dönem 2500-2800 bandındaydı. şimdi 3500 olunca almadım. 50 dolarlık ürüne 70 dolar vermek istemedim açıkçası...
  • Keepr
    Hocam benim anakart çok giriş seviye olduğundan ucuz ses kartıyla bile iyi fark hissettim. Asrock b550m hdv anakartım. Ses kartı da zamanında 400tl falandı...
  • Keepr
    Ben bu IEM işine bayıldım ya. Oyun olsun müzik olsun bu paralara bu performanslar müthiş.
  • Keepr
    1.5 yıldır iem kullanıyorum. Simgot ew100 ve ugreenin ucuz ses kartıyla bile oldukça memnunum. Gaming kulaklıklar hem daha yorucu hem de daha az kaliteli...
  • Keepr
    Keepr, Sparkle Titan Arc B580 12GB Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Alınmaz. 2. Elde 5060 satıyorlar o paraya. Ben 5060 alırdım. Amd istersen 7700xt ilanı da görmüştüm facebook gruplarında. 1776428684 Rtx 3080 veya 3080 ti...
Geri