Keinaid isimli üyenin son içerikleri

1. K

Replika Forma Satan Yerler

Yok ya o kadar da değil replika dediğin 300 500 olur 😃
  2. K

Replika Forma Satan Yerler

Merhaba Nba formaları bakıyorum ama eskisi gibi replika satan yerler bulamıyorum. Bildiğiniz yerler varsa isim veya link atabilir misiniz?
  3. K

🔥İndirim PcKolik Doğum Günü Fırsatları Geldi

İki tane direksiyon seti gördüm Rampage markasına pek güvenmesem de fiyatlar piyasa altında, ve V997 alınır gibi duruyor. Ne dersiniz?
  4. K

❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 1TB 4.000TL Olmuş

Selam arkadaşlar akakce ve epeyden taratırken uzun süredir bu fiyatlara düşmediğini gördüm. Benim de ihtiyacım var aslında ama bütçe el vermiyor :D Gerçekten indirim midir bilemiyorum değilse de aydınlatırsanır sevinirim, konuyu meşgul etmemesi adına kapatırım. Velhasıl kelam Trendyol satıcılı...
  5. K

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan Basladı ( YENİ )

varsa 2000e 400 çok iyi olur hediye almam gerekiyor
  6. K

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başladı !

2000'e 400 varsa çok makbule geçer hediye alacağım da
  7. K

almazsan beklerim :D
  8. K

kullanmayı düşünmüyorsan çok makbule geçer hediye alacağım da :D ayrıca 2000'e 400lük kodu olan varsa çok makbule geçer
  9. K

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan Kodları

400tl kodu olan varsa çok makbule geçer ya
  10. K

400lük indirimi olan varsa verebilir misiniz
  11. K

SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

Şunlara bir bakıp EQ ayarı dene istersen.
  12. K

G Pro kablolu geldi şuan test yapıyorum EQ ayarlamadan bile tatmin edici bas, tiz seviyelerine sahip açıkçası. Benim takıldığım noktalardan olan ses tekerleği ile Windows sesinin ayrı olması ve mikrofonunun daha iyi olduğu düşüncem de mutlu etti. Ses kasma olayları falan baya iyi. Şuan piyasada...
  13. K

G Pro kablolu siparişi verdim bekliyorum. SS gerçekten kaliteli ben 2019 Arctis 5 kullanıyorum hala taş gibi ama mikrofon kablosu, ses tekerleği, mic mute düğmesi sorunlu. Garanti kapsamından çıktığı için bir kulaklık fiyatı ücret biçiyorlar onarıma o yüzden yeni kulaklık almak daha mantıklı...
  14. K

Hayırlısı olsun kankam güle güle kullan
  15. K

Ben G Pro Wireless'ta hayal kırıklığına uğradığım için umarım senin beklentini karşılar mantığıyla dedim
Geri