Neler Yeni

SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
turtle beach markasının Türkiye distribütörlüğünü Aral yapıyordu mail attım sordum artık markayla çalışmadıklarını söylediler. acaba bilgisi olan var mı kimdir TR temsilcisi veya var mı atlas air modeli kulaklığını beğendim almak istiyorum lakin bulamadım.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Rica ederim. Haşır huşur sesler çok yüksek ihtimal kulaklık süngerinden dolayı geliyordur. Mikrofonu oynattığın zaman o ses geliyordur. Bende bir sorun yok çünkü. Uygulamasını yükleyince ses daha netleşiyor daha iyi oluyor mikrofonun. Ama program yüklemeyince daha doğal oluyor. Ben işlemciyi ekstra zorlamasın diye yüklemedim programı.Gerek bulmadım. Sesten memnun değilsen mutlaka Programı sil bilgisayari yeniden baslat ve DAC üzerinden EQ ayarı yap. kulaklık hoşuna gidecektir.
İşte ben anlamıyorum EQ ayarlarından vs standart neyse onda şuan

Keinaid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Yüksel
G Pro kablolu geldi şuan test yapıyorum EQ ayarlamadan bile tatmin edici bas, tiz seviyelerine sahip açıkçası. Benim takıldığım noktalardan olan ses tekerleği ile Windows sesinin ayrı olması ve mikrofonunun daha iyi olduğu düşüncem de mutlu etti. Ses kasma olayları falan baya iyi. Şuan piyasada G Pro X SE modeli var güvenilir satıcılarda 4.300TL bandında dolanıyor. Kablo takıntınız yoksa kesinlikle tavsiye ederim.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
G Pro kablolu geldi şuan test yapıyorum EQ ayarlamadan bile tatmin edici bas, tiz seviyelerine sahip açıkçası. Benim takıldığım noktalardan olan ses tekerleği ile Windows sesinin ayrı olması ve mikrofonunun daha iyi olduğu düşüncem de mutlu etti. Ses kasma olayları falan baya iyi. Şuan piyasada G Pro X SE modeli var güvenilir satıcılarda 4.300TL bandında dolanıyor. Kablo takıntınız yoksa kesinlikle tavsiye ederim.
Şuan nova pro var elimde de. Seslerde robotlaşma var muhtemelen sistemle alakalı bir problem artık ama ben bunu kayıt altına alamıyorum. Aldığım kayıtlarda diyorumki aha yakaladım kaydı açıyorum fark edemiyorum. Oyunu oynarken çok daha net beli oluyor

Keinaid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Yüksel
Şuan nova pro var elimde de. Seslerde robotlaşma var muhtemelen sistemle alakalı bir problem artık ama ben bunu kayıt altına alamıyorum. Aldığım kayıtlarda diyorumki aha yakaladım kaydı açıyorum fark edemiyorum. Oyunu oynarken çok daha net beli oluyor
Şunlara bir bakıp EQ ayarı dene istersen.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Şunlara bir bakıp EQ ayarı dene istersen.
Sorunun kulaklıktan olduğunu düşünmüyorum. Birazdan jak girişli kulaklığımı takıp yine oyun oynıycam bakalım aynı problemleri yaşayacak mıyım. Sinirden ağlıycam artık 2 3 senedir sistemle olsun aldığım hiç bir üründe yüzüm gülmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Karaduman
hayırlı uğurlu olsun hocam aklımda kesin olarak g pro varda kabloludan kabloluya tekrar geçmek düşünüyorum hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,235
Üyeler
172,633
Son üye
sreasper
Top Bottom