6 aydır kullanıyorum. Genel olarak müzik çok dinlerim. Oyun çok oynarım. Müzik kulağım çok keskin ve en ufak ayrıntıyı bile ayırt edebilirim. EQ ayarsız çok düz ve boş geliyor sesler (doğal olarak). Ama kendi üzerinde bulunan Minecraft veya GTA ''olması lazımdı'' bu profilleri yaparsanız Bas ve Tiz daha güzel hale geliyor. Bir tık daha Bas ve Tiz almak isterseniz Custom EQ yaparak Bas ve Tiz ayarını çok daha dengeli ve güçlü yapabiliyorsunuz. Birde anakartınızın driver olarak +bass arttırma özelliği varsa Kulaklık kulağınızda titriyor. Örnek olarak orkestra dinliyorsunuz. WoW orkestrası olsun. Veya Heroes 3 orkestrası olsun farketmez. Arkada sesler çok temiz geliyor bunu cebe alalım. En derinlerde gelen Timpani veya bas davul sesi o kadar iyi geliyor ki, Kolay kolay elektronik eşya övmem. Sevmedimmi anında iade ederim. Neyse, Bas konusuna gelirsek çok tatmin ediyor. Sesler falan çok iyi. Ama şöyle bir sıkıntı var. Kafanız küçük ise ve saçınız yoksa kulaklık kafada tutunamıyor. Sesleri ortalamak zorunda kalıyorsunuz. Sanki sağ veya sol kulaklık tam ortalı değilmiş gibi. Sol taraf sesler düzgün ama sağ tarafta sesler sanki az geliyor veya tam ortalanmamış gibi oluyor. Bu hissiyatı veren şey yanlış bilmiyorsam kulaklığın tam ortasına ayrı bir tiz ses veren bir şey eklemişler. İçini gösteren bir görsel bulsam aslında anlayacaksınız ama böyle yazarak anlatamıyoruz işte. Saçınız varsa ve kafanız ufak değilse kafada kolay oturur veya tutunur. Ama bu sebepten ötürü benim kafada biraz oynuyor tam tutunmuyor. Birde kulaklıkların yanında bulunan Manyetiklerden bir tanesi sanki tam oturmuyor. Mıknatısı zayıf gibi. Kafayı ufak salladınmı o manyetiğin oynadığını hissediyorsun sesi geliyor. Ama düşmüyor. Genel olarak on numara kulaklık. Alan kesinlikle üzülmez Ama bu fiyata daha iyisi varmı bilmiyorum. HS80 ile kıyaslamalar yapılıyor genelde. Deri kulaklık seviyorsanız Steelseries , Sevmiyorsanız HS80 bakabilirsiniz. Değerler hemen hemen aynı. Biri 50 mm sürücüye sahip diğeri 40 mm. Nova pro 40 mm ve desibel olarak kağıt üzerinde daha az gibi görünüyor ama ses olarak çok yüksek ve iyi bir sese sahip. Dediğim gibi. Deneme imkanınız var ise ikisini deneyin kararınızı verin. Ama bu kulaklık üzmez. Onun haricinde oyun için 7.1 özelliğini bu kulaklıkta denedim. İşe yarıyomu yarıyor ama Asus rog fusion 2 500 gibi kessinlikle değil. Asusu iade etmiştim ertesi gün. Sesler yırtılıyor, Bomba atıldığında sesler kafayı yiyor vs vs bir çok sorun vardı. Hele ki müzik dinleme denen bir şey kesinlikle yoktu. Asus kulaklıkta tam manasıyla adamların nereden geldiğini adım adım milimetre milimetresine cross'u duvar arkası takip ede ede oynuyordum. Hayatımda böyle değişik bir kulaklık denememiştim. Çok değişik bir özelliğe sahipti asus. Ama özelliği sadece o idi

. Bundada GG yazılımını kurarsanız aktifleştiriyorsunuz ama sesler müzik dinlerken yapaylaşıyor garipleşiyor. Yazılımı sildiğim gibi kontrol DAC'a geçiyor sesler kendine geliyor. GG yazılımını kullanmamanızı öneririm.