Mikrofonu yok çıkıntı olarak ama ona rağmen nova pro ile yarışırayarları paylaşır mısın kral bide mikrofon kalitesi nasıl sence
Ayarlar için şuan bişey diyemeyeceğim. Ürün ilk geldiğinde yapmıştım şimdi unuttum. Hiç kullanmadım satışa koydum ürünü sonra. Başka kulaklık kullandığım için. Köşede duruyor kullanılmamış ürünayarları paylaşır mısın kral bide mikrofon kalitesi nasıl sence
6K ya düşüyor![]()
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Multi-platform Gaming Kulaklık - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Multi-platform Gaming Kulaklık - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Trendyol Pass'le kargo ücretsiz. Masterpass'le 750TL indirim kodu alınabildiği belirtilmiş.
Nerede 6k ya düşüyor?6K ya düşüyor
Olur boyle şeyler knk cok takılmareıs su ankı fıyatını gorunce uzuluyor musun kampanyalarla vs 8-9 bıne gelıyor 6 ay once kulaklık aldım fıyatı 1.5k dustu aglıyorum her gece cok buyuk travmam oldu
2 senedir kullanıyorum verdiğim her parayı kuruşuna kadar hak eden bir ürün, incelemelerinden kullananlara kadar avrupa da dahil olumlu yorumu çok fazla. Hs80 de kullandım ve 2 kulaklıkta evimde mevcut olmasına rağmen hs80 mikrofon dışında bu kulaklığın yanından geçemez. Ayrıca sonar yazılımı ile nova pro mikrofonu güzel hale getirilebilmektedir.Asla parasını hak etmeyen bir ürün. Tek artısı çift batarya olması
Hs80 Max olandan bahsediyorum. Doğru ekolayzır ayarı ile nova pro dan çok daha iyi ses veriyor heleki FPS oyunlarında. Ama biraz uğraşmak gerek. Mikrofon olarak zaten kıyaslamaya bile girmez dünyadaki en iyi oyuncu kulaklığı mikrofonu hs80 Max de. Kendileri de şaşırmıştır nasıl bu kadar iyi mikrofon yaptık diye. DC de arkadaşlar stüdyo mikrofonu mu o diyor bana2 senedir kullanıyorum verdiğim her parayı kuruşuna kadar hak eden bir ürün, incelemelerinden kullananlara kadar avrupa da dahil olumlu yorumu çok fazla. Hs80 de kullandım ve 2 kulaklıkta evimde mevcut olmasına rağmen hs80 mikrofon dışında bu kulaklığın yanından geçemez. Ayrıca sonar yazılımı ile nova pro mikrofonu güzel hale getirilebilmektedir.
İdefixte gördüm geçenNerede 6k ya düşüyor?
Kablolu versiyonu olmasınİdefixte gördüm geçen
parasını hak etmeyen bir tarafı yok, çift batarya ise sektöre emsal niteliğinde, ben kablosuz kulaklık alıyorsam 3 günde 1 kafamda kabloyla dolaşmamın anlamı ne? adamlar mis gibi çözüm bulmuş yıllardır eski neslini kullanıyordum şimdi novasını aldım tamam belki tiz ve basslarda yada mikrofonda dünyanın en en iyisi değil ama en azından ses ve mikrofonu yeterince kaliteli ve beni kablo saçmalığından da kurtarıyor.Asla parasını hak etmeyen bir ürün. Tek artısı çift batarya olması
Kablo saçmalığı dediğin 20 dk de full şarj oluyor nerdeyse kulaklıklar artık. Ayrıca mikrofonu o fiyat aralığında berbat bence.parasını hak etmeyen bir tarafı yok, çift batarya ise sektöre emsal niteliğinde, ben kablosuz kulaklık alıyorsam 3 günde 1 kafamda kabloyla dolaşmamın anlamı ne? adamlar mis gibi çözüm bulmuş yıllardır eski neslini kullanıyordum şimdi novasını aldım tamam belki tiz ve basslarda yada mikrofonda dünyanın en en iyisi değil ama en azından ses ve mikrofonu yeterince kaliteli ve beni kablo saçmalığından da kurtarıyor.