🔥İndirim Steelseries Arctis Nova Pro Wireless 10044TL

Hangi yönleri kötü hocam, ne kadar süre kullandınız veya kullandınız mı, tam alacağım sizin yorumu gördüm
Kronik LED yanığı problemi var ekranında. Mikrofonu 11 bin TL verilen kulaklığa göre leş oğlu leş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nova5 kullanıyorum mükemmel kulaklık pro nasıl kötü olabilir :D
Hs80 Max kullan çöpe atarsın novayı

Kronik LED yanığı problemi var ekranında. Mikrofonu 11 bin TL verilen kulaklığa göre leş oğlu leş

bende aktif olarak nova 5 kullanıyorum öyle dediğin gibi hs80 le arasında çok fazla fark yok.uzun süre hs80 ni deneyimlemiş biri olarak söylüyorum

Asla parasını hak etmeyen bir ürün. Tek artısı çift batarya olması
Bunlar biraz görecelidir ama bence abartı bir şekilde negatif yönlendirmeye çalışmak doğru değil. Paran varsa değecek bir ürün hele ki bu fiyata. Gamedac ve bataryasıyla fark yaratırken, ses kalitesi de çok net ve yüksek. Bu fiyata ihtiyacı olan, parası olan net almalı.

Hs80 max da iyi ama çoğu yerde nova 5 önde. En basitinden hafifliği, mic kaliteleri ikisinin de çok iyi, şarjlar aynı gidiyor. Nova 5 mic saklanıyor, SS sonar icue ye göre çok daha başarılı eq olsun yaptığın ayarlar olsun. Nova 5 den önce void elite vardı kaç sene kullandım uygulamayı çok düz uygulama. Kulaklık kaba değil daha say say gider

Kendim xbox pc versiyonunu kullanıyorum ve gayet memnunum tek sorunu yedek batarya bozuk çıktı ama problem etmedim. Tavsiye ederim ses kalitesi gayet güzel uygulamasından en ince ayarları yapmanızda mümkün.

Kulaklığın uygulamasi ile çok başarılı özelleştirilebilmesi başta olmak üzere beğendiğim bir sürü yönü var.Fiyatı uygun değil bence de ama kalite arayanlar için çok iyi.Kullandığım ayarı bıraktım.Kulaklığı alanlar bi denesin bence.Video sahibi redditlerde baya bilinen bi adam

SS 7+ wireless kullandım memnun kalamayıp satmıştım. Şimdi wireless kulaklık arıyorum ama bu bütçeler bu kulaklık için iyi ama bazı arkadaşlar olumsuz yorum yapmışlar hs80 max mi yoksa nova pro mu dersiniz arkadaşlar ?

Mikrofon kalitesine takık olmasam şundan bir tane alıcam ama ses kalitesi ne kadar güzel olursa olsun mikrofon konusunda hiçbiri bir Razer etmiyor malesef.

Corsair hs80 mi yoksa bu mu yıllardır hs80 kablosuz kullanıyorumda
Kıyaslamak biraz saçma aynı fiyat bandında bile değiller 2 kat fiyat farkı var

SS 7+ wireless kullandım memnun kalamayıp satmıştım. Şimdi wireless kulaklık arıyorum ama bu bütçeler bu kulaklık için iyi ama bazı arkadaşlar olumsuz yorum yapmışlar hs80 max mi yoksa nova pro mu dersiniz arkadaşlar ?
Bence nova pro düz pro versiyonunu kullanıyorum batarya değişme olayı müthiş bir şey kabloyu takıp 1 kere bile kullandığımı hatırlamıyorum çıkar tak bağlan 30 saniye falan sürüyor

Kıyaslamak biraz saçma aynı fiyat bandında bile değiller 2 kat fiyat farkı var

Bence nova pro düz pro versiyonunu kullanıyorum batarya değişme olayı müthiş bir şey kabloyu takıp 1 kere bile kullandığımı hatırlamıyorum çıkar tak bağlan 30 saniye falan sürüyor
Yani hangisi hocam.

Hs80 satıp bunu alayım mı.
Birde bunun fiyatı gerçekten iyi mi şuan

Kulaklığın uygulamasi ile çok başarılı özelleştirilebilmesi başta olmak üzere beğendiğim bir sürü yönü var.Fiyatı uygun değil bence de ama kalite arayanlar için çok iyi.Kullandığım ayarı bıraktım.Kulaklığı alanlar bi denesin bence.Video sahibi redditlerde baya bilinen bi adam
videoyu kaydettim kulaklık gelince deniyeyim birde bu dolby atmos açmak mantıklı mı bu kulaklıkta bilginiz var mı?

videoyu kaydettim kulaklık gelince deniyeyim birde bu dolby atmos açmak mantıklı mı bu kulaklıkta bilginiz var mı?
Dediğim gibi kendi uygulamasından son derece memnun olduğum için hiç girişmedim.Redditte de bu konu var ama yaptığım ayardan memnunum baya.Tecrübe edip anlaman lazım.İmkan verilmiş kurcalamaktan korkmamak lazım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri