Kulaklık kötü değil ama listede bu kulaklığı göremiyorum ki bu fiyat bandında alacağım kulaklık listede olması lazım bence.
Tabi kişisel görüşlerde önemli ama kağıt üstünde ki test sonuçları hiç bu seviye kulaklık denememiş kullanmamış kişiler olarak önemli. Ne kullanırsa ses iyi gelecek zaten ama başka markada atıyorum x kısmı daha iyidir.
Bu fiyatlara ülkemizde örnekleri olursa, bunun yerine bunu tercih edebilirim denebilir ama bana göre bahsettiğiniz kulaklıkları hiç kullanmamış biri olarak, rtings referansına göre iyi olduğundan şüphem yok. Fakat biz burada bu parayı harcamak isteyipte daha iyi alabileceğimiz kulaklık ben bulamadım. Bizi de 3.dünya ülkesi olarak gördükleri için bir çok üründe bizlere gelmiyor. Turtle dediğimiz marka yurtdışında çok tutuluyor ve Türkiye'ye gelse, mid-range kulaklıkların çoğunun piyasasını en az 1.000 TL aşağı çeker fakat gelmiyor işte.
Eğer türkiyede Corsair Virtuoso max veya Audeze Maxwell bulunsaydı, bana kalırsa bunlar high end olmaya daha yakın. Ama Türkiye'de steelseriesin bu modeli ergonomi ve ses kalitesi açısından param var ve en iyilerinden almak istiyorum diyenler için birebir. Yurtdışından getirtme imkanınız varsa söylediğim iki model aynı fiyatlarda daha mantıklı olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Corsair Virtouso Max burda da varmış ama 20k falan diyor tamamen saçmalık. 10k ya geliyor avrupadan