🔥İndirim Steelseries Arctis Nova Pro Wireless 10044TL

Yani hangisi hocam.

Hs80 satıp bunu alayım mı.
Birde bunun fiyatı gerçekten iyi mi şuan
kulaklığınızdan memnunsanız geçmeye gerek yok bence ben merak ettiğim için almak istiyorum 2. Elde 1 yıl garantisi kalmış olanı pg masrafı dahil 6.5 a alacaktım parayı denkleştiremeden başkası yapıştı direkt

Razer denedim ses seviyesi çok düşük gelmişti. Nova 7 aldım son ses açamıyorum. Yazılımdan kulaklık ses seviyesi limitini kaldırınca asla son ses açamadım. Pro çok merak ettiğim bir model.kulaklığım olmasa düşünebilirdim.

Razer denedim ses seviyesi çok düşük gelmişti. Nova 7 aldım son ses açamıyorum. Yazılımdan kulaklık ses seviyesi limitini kaldırınca asla son ses açamadım. Pro çok merak ettiğim bir model.kulaklığım olmasa düşünebilirdim.
Razerde ekolayzır ayarlarını yapınca muhteşem bişeye dönüşüyor. Barracuda Pro için söylüyorum

cloud 2 kabloludan geçmeye değer mi? ses kasma açısından çok fark yaratır mı? yoksa cloud 3 wireless alıp geçmeli miyim?

Razerde ekolayzır ayarlarını yapınca muhteşem bişeye dönüşüyor. Barracuda Pro için söylüyorum
Ses kartı ile referans kulaklık ikilisinden sonra ses seviyesi az geldi bana.

Kapanmadı şu başlık inatla :) günaha soktunuz akşam akşam ya. Kod ile birlikte 9200 e geldi. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peşin fiyatına kac taksit imkanı var arkadaşlar bakan oldu mu ya da taksit imkanı var mı
3 Taksit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri