Neler Yeni

SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Murad sedat
X sürümde ekstra giriş varsa madem neden daha ucuz oluyor. X sürümde ps kullanılıyorsa niye ps sürümü var. Ss çok fazla seçenek sunuyor kafa karıştırıcı
KAfa karıştıracak bişey yok çok net çift giriş var biri sürekli pcde kalıyor diğeri sürekli x box yada playstationda kalıyor kablo tak sökle uğraşmıyorsun tek tuşla x box ve pc arasında kablo tak sökle uğraşmadan geçiş yapabiliyorsun. zaten bluetoothla herşeye bağlanabilirin sıkıntı yok.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
KAfa karıştıracak bişey yok çok net çift giriş var biri sürekli pcde kalıyor diğeri sürekli x box yada playstationda kalıyor kablo tak sökle uğraşmıyorsun tek tuşla x box ve pc arasında kablo tak sökle uğraşmadan geçiş yapabiliyorsun. zaten bluetoothla herşeye bağlanabilirin sıkıntı yok.
Karar veremedim de hala nova pro almalı mıyım? Logitech g pro x2 hs80max nova pro bunlar çok söyleniyor. Diğer bazı markalar var Türkiye de artık bulunmuyor bi site paylaşmıştı biri orda en iyiler listelenmişti ne kadar doğru bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Murad sedat
Ben hi fi sınıfı ekipmanlar kullanan odyofil sayılabilecek biri olarak sana nova proyu tercih etmeni tavsiye ederim. Güncel modellerini dinlemesemde geçmişte logitech corsair razer asus vs birçok kulaklık ürettiğini sanan markanın oyuncu kulaklığı ile tecrübem oldu. Şuan alabiliyorsan keşke audeze maxwell alabilsen derim. Kullandığım en en iyi oyuncu kulaklığı idi. Sattığıma hep üzülürüm. İkinci sıraya nova proyu koyarım. Sesi gayet tatminkar. Pil değiştirip hiç kablolu kullanmıyor oluşun çok büyük artı. Bunun için bile o para verilebilir. Sonrasında da razer barracuda pro 6bin TL'ye almış olduğum için fiyat performans seviyesinde beni şaşırttı. ama şuan satıldığı 10binlik fiyatla asla nova pro rakibi değil. Bütçeni zorluyorsa ikinci elde bakabilirsin. Bunca yıldır bu camiada öğrendiğim tekbirşey varsa kalite ucuz değil. Ucuz ekipman sirkilasyonu arttırır seni daha fazla maliyete sokar...

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Ben hi fi sınıfı ekipmanlar kullanan odyofil sayılabilecek biri olarak sana nova proyu tercih etmeni tavsiye ederim. Güncel modellerini dinlemesemde geçmişte logitech corsair razer asus vs birçok kulaklık ürettiğini sanan markanın oyuncu kulaklığı ile tecrübem oldu. Şuan alabiliyorsan keşke audeze maxwell alabilsen derim. Kullandığım en en iyi oyuncu kulaklığı idi. Sattığıma hep üzülürüm. İkinci sıraya nova proyu koyarım. Sesi gayet tatminkar. Pil değiştirip hiç kablolu kullanmıyor oluşun çok büyük artı. Bunun için bile o para verilebilir. Sonrasında da razer barracuda pro 6bin TL'ye almış olduğum için fiyat performans seviyesinde beni şaşırttı. ama şuan satıldığı 10binlik fiyatla asla nova pro rakibi değil. Bütçeni zorluyorsa ikinci elde bakabilirsin. Bunca yıldır bu camiada öğrendiğim tekbirşey varsa kalite ucuz değil. Ucuz ekipman sirkilasyonu arttırır seni daha fazla maliyete sokar...
10 Sene cloud 2 kullandım ilk çıktığı zamanlarda 1 aylık staj maaşım ile almıştım 405TL hala hatırlıyorum. Müzik dinlemeye kadar mükemmel bir kulaklıktı. O kulaklık ile müzik dinlemek bile ayrı bir zevkti. Cloud 3 wireless aldım bence rezalet bir kulaklık marka iyiye değil kötüye gitmiş. Problemliydi iade ettim. Dediğin kulaklık 20k gerçekten çok pahalı. Muhtemelen beyaz olduğu için fiyatı daha ucuz nova pro xbox versiyon ve beyaz siyahtan daha ucuz. Zaten beyaz alırım diye düşünüyorum monitörümde beyaz

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Amazon 5 farklı seçenek var 2 Siyah modelde birinde sadece pc ps5 diyor birinde multi platform xbox ps5 pc hepsini yazıyor. Beyazda daha ucuz olanda sadece xbox edition diyor yine diğer beyazda multi platform ama fiyatı 13.999. Ucuz olan sanırsam sadece xbox versiyon. Benim siyah beyaz fark etmeksizin multiplatform almam lazım değil mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Murad sedat
:)) güzel kardeşim açıkladım ya yeterince hangisini alırsan al pc de sorunsuzca kullanırsın pc her türlü cepte. ikinci giriş versiyonu belirliyor. çift giriş var cihazdaaa. bir tanesi her türlü type c. diğeri farklılaşıyor. farklılaşsada xbox veriyonunu bluetooth ile ps de de kullanabiliyorsun yine sorun teşkil etmiyor. anlaşılamayacak bir şey yok bence.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
:)) güzel kardeşim açıkladım ya yeterince hangisini alırsan al pc de sorunsuzca kullanırsın pc her türlü cepte. ikinci giriş versiyonu belirliyor. çift giriş var cihazdaaa. bir tanesi her türlü type c. diğeri farklılaşıyor. farklılaşsada xbox veriyonunu bluetooth ile ps de de kullanabiliyorsun yine sorun teşkil etmiyor. anlaşılamayacak bir şey yok bence.
Doğru söylüyorsun anladım da siteye girip bi bakarsan seçeneklere sende anlarsın dediğimi. X olarak gözükenlerde beyazda xbox yazıyor sadece siyahta multi platform o kafamı karıştırıyor

3Arda3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda
Beyler itopyadan nova7 aldım sizce iptal edip bunu almam mantıklı olur mu

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Beyler itopyadan nova7 aldım sizce iptal edip bunu almam mantıklı olur mu
Valla bilmiyorum verdim siparişi amazon üzerinden aldım ben. Beyazı daha ucuzdu onu sipariş ettim. Taksit seçeneği beyazda yoktu ne alaka bilmiyorum mecbur tek çekim yaptım. Ve ben nova pro wireless x sürümü sipariş verdim yanlış anlaşılmasın düzenleme yapıyorum

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
@Keinaid @muradsedat tekrar konu açmıyım dedim. Şuan kulaklık bende aklıma takılan bir soru var. Sesi windows üzerinden yönetemiyorum. Sadece gelen base station ile yönetebiliyorum. İkisinin ayrı olması gerekli değil mi bu şekilde çok sıkıntı. Pc den daha kolay yönetmek. Base station sesini sona alıp pc den yönetmek mümkün değil mi?

Keinaid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Yüksel
@Keinaid @muradsedat tekrar konu açmıyım dedim. Şuan kulaklık bende aklıma takılan bir soru var. Sesi windows üzerinden yönetemiyorum. Sadece gelen base station ile yönetebiliyorum. İkisinin ayrı olması gerekli değil mi bu şekilde çok sıkıntı. Pc den daha kolay yönetmek. Base station sesini sona alıp pc den yönetmek mümkün değil mi?
Wirelesslarda sanırım böyle bir olay var çünkü ben de G Pro Wireless kullandığımda ses tekerleğiyle sadece Windows'a bağlı sesi yönetebiliyordum. Yani kulaklığın ayrı sistemin ayrı sesi yoktu, çok saçma gelmişti bana bu durum. Sanırım kablosuzların hepsinde bu olay var. Ben bu yüzden G Pro'nun kablolusunu düşünüyorum çünkü onun kablosunda kulaklığın kendi ses tekerleği var Windows'tan ayrı bir şekilde.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Wirelesslarda sanırım böyle bir olay var çünkü ben de G Pro Wireless kullandığımda ses tekerleğiyle sadece Windows'a bağlı sesi yönetebiliyordum. Yani kulaklığın ayrı sistemin ayrı sesi yoktu, çok saçma gelmişti bana bu durum. Sanırım kablosuzların hepsinde bu olay var. Ben bu yüzden G Pro'nun kablolusunu düşünüyorum çünkü onun kablosunda kulaklığın kendi ses tekerleği var Windows'tan ayrı bir şekilde.
Yanlış hatırlamıyorsam cloud 3 te böyle değildi. Onunda wireless modelini kullandım. Bu iş beni biraz yorar. Klavye aldım sırf tekerlekli ses açma kısma işi kolay olsun diye.

Keinaid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Yüksel
Yanlış hatırlamıyorsam cloud 3 te böyle değildi. Onunda wireless modelini kullandım. Bu iş beni biraz yorar. Klavye aldım sırf tekerlekli ses açma kısma işi kolay olsun diye.
Hayırlı olsun umarım alışabilirsin (eğer güzelse :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,483
Üyeler
171,924
Son üye
janberk
Top Bottom