Neler Yeni

SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
G Pro X kablolu ile bunun arasında kaldım öneriniz var mıdır?
2 3 kulaklık arasında gidip geliyorum bende. Kaç gündür karar veremedim. Bu seçeneği de aklıma soktun şimdi :D

Keinaid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Yüksel
2 3 kulaklık arasında gidip geliyorum bende. Kaç gündür karar veremedim. Bu seçeneği de aklıma soktun şimdi :D
Ben G Pro wireless denedim ses tekerleğinin Windows'a bağlı olması ve mikrofonunun çok ucuz ses üretmesi tatmin etmedi kablolusu var arkadaşımda o daha çok hoşuma gitti. Sadece o vardı aklımda bu konuyu görünce bu da girdi aklıma şimdi :D

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Ben G Pro wireless denedim ses tekerleğinin Windows'a bağlı olması ve mikrofonunun çok ucuz ses üretmesi tatmin etmedi kablolusu var arkadaşımda o daha çok hoşuma gitti. Sadece o vardı aklımda bu konuyu görünce bu da girdi aklıma şimdi :D
Bu dediğin kulaklığın x2 versiyonu var farkı nedir tam bilmiyorum ama biraz daha pahalı

Keinaid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Yüksel

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bi karar versek iyidi. Sipariş geçsem gelse kötü kulaklık takmaktan kulağım acıyor artık

Keinaid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Yüksel

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Yaptım

Kulaklık iadelerinde sorun çıkartmıyorlarsa sana en yakın ne geliyorsa onu sipariş ver iade yaparsın olmadı ben hala karar veremedim :D
Amazon iade konusunda hiç problem çıkarmayan tek şirket. 300 500TL pahalı bile olsa orayı tercih ediyorum sırf bu yüzden

Keinaid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Yüksel
Steelseries'in yedek parçaları pahalı oluyor diye biliyorum ya ben bir tık soğudum şuan G Pro'ya daha yakınım :D
Amazon iade konusunda hiç problem çıkarmayan tek şirket. 300 500TL pahalı bile olsa orayı tercih ediyorum sırf bu yüzden

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Steelseries'in yedek parçaları pahalı oluyor diye biliyorum ya ben bir tık soğudum şuan G Pro'ya daha yakınım :D
Güzel bir kulaklık uzun süre gider zaten 5 10 sene onda da değiştirilir gerekirse

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Şuan öyle bi durumdayım ki diyorum 13k verip taksitle alayım sonra diyorum ya çok para kablolu versiyon alıyım bu sefer kabloya takılma vs bunlar beni deli ediyor sürekli düşürüyorum :D çok zor karar ne yapalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,651
Üyeler
171,959
Son üye
swes
Top Bottom