Neler Yeni

Arctis nova pro kablolu 5999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim AKIN
bende öyle düşünüyorum şu an G733 kullanıyorum kablolu kulaklıktan sonra ki rahatlığı anlatamam yani çok iyi şimdi bi anda kabloluya geçsem bütün konforum biter büyük ihtimal.
o kulakligi cok gomuyorlar. hem oyunlarda ses kasma, hem muzik hem de mikrofon konusunda memnun musunuz?

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
ben çoğu tarz oyunu oynuyorum ve memnunum ama hard fps shooter oynayanlar memnun kalamayabilir artı olarak mikrofonu kablolu kulaklıklara göre o kadar da iyi değil ama gerisi bence çok iyi kulaklık çok hafif ve rahat

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Ali
bende öyle düşünüyorum şu an G733 kullanıyorum kablolu kulaklıktan sonra ki rahatlığı anlatamam yani çok iyi şimdi bi anda kabloluya geçsem bütün konforum biter büyük ihtimal.
Hocam konudan alakasız bende g733 almak istiyorum da oyunlar için (fps tarzı) video,film izlemek için uygun mu ?

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
creative g3 ile presonus hd9 ikilisi alınır bu fiyata ve daha kaliteli ses alınır. şahsen ben öyle kullanıyorum. bu ses seviyesine ve kalitesine alıştığım için kablosuz kulaklık kullanamıyorum ve oyuncu kulaklığı adı altında satılan kulaklıkları kullanamıyorum. hd9 referans kulaklık mid sesler oyuncu kulaklığına göre çok daha iyi olduğu için ses kasma olayı daha güzel ve g3 scout modu da oyunlarda ayak seslerini ön plana çıkarıyor.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Hocam konudan alakasız bende g733 almak istiyorum da oyunlar için (fps tarzı) video,film izlemek için uygun mu ?
çok hardcore fps shooter değilsen memnun kalırsın bence ben razerin orta klasman kablolu bir kulaklığından geçmiştim resmen bir seviye atlattı rahatlık ve kullanım olarak ama mikrofon ve ses olarak arkadaşlarım razerin daha iyi olduğunu söylediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,914
Üyeler
167,904
Son üye
kagezava
Top Bottom