Neler Yeni

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 5500Tl

Kendorf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bugra
Bazı kullanıcılar anlamsız şekilde corsair kulakları sırf ekosisteme girmek için alıyorlar. Biraz araştırırsanız kulaklık niyetine alınacak bir marka olmadığını görürsünüz. Ek olarak bu fiyattaki kulaklıklarda dolby atmos pazarlamasının kurbanı da olmayın.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Kanki artics 7p kablosu nova pro kablolu takip ettimde kod kod vermedi Trendyol kablosuz olsa direkt alırım nova pro yu
Öyle değil kankam indirimleri takip etmen lazım anlamında

Bay Moris

80+
Valla hocam şöyle söyleyim. 2 arkadaş aldık. Arkadaşımda b450 alc889 ses kartlı anakarta bağladı.kulaklık 40 ohm olmasına rağmen tatmin etmedi. Bende b650 alc4080 ses kartlı anakart var iyi çaldı fakat çok tatmin olmamıştım. G3 ses kartı aldım ve şuan mükemmel ses yakaladım. Oyun modunda çok faydasını görürsünüz. Ayrıca hd9 referans kulaklık olmasına rağmen, diğer referans kulaklıklara göre biraz daha basslar yüksek. Bende akg k271 var ona göre çok yüksek mesela. Bence ses kartı mutlaka alın. G3 en son fiyatı çok uygundu. Oyunda inanılmaz etkisi oluyor.onu da mutlaka öneririm. Bütçe varsa g5 g6 x3 x4 modelleri daha iyiler.
Teşeküür ederim. Son bir sorum olacak, HD7 denediniz mi önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,586
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom