KeMiK_KıRaN isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım WİFİ CRC SORUNU Yardımcı olursaniz sevinirim.

Tamamdır hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler geçince tekrar yazarım.
  2. K

Yardım Bu degerler ile 50 mbps geçmek

Hocam modem h168 a snr ayarı yok malesef 1763292338 Hocam sanırsam telnet üzerinden ayarlanıyor Muş ama snr degerini neye göre sabitlemeliyim
  3. K

Snr kopma noktasına kadar düşer mi acaba Bugün telekomdan gelen yetkili bana 50 ye geçme hatta 24 e düş dedi moralim bozuldu acikcasi o yuzden bilenlerden yorumlamasini rica ediyorum.
  4. K

50 mbps ye geçmek Sizce mantıklımı Herhangi bir kopma crc artışı sorunu olur mu ?
  5. K

Bugün geldi ve portun gevşek olduğunu söyleyip tamir etti ama uploadı düşürmüş normalde 12 mbps idi 6 ya düşürmüş aslında uploadla işim yok ama genede eksi si olur mu , dowload da snr artışı gördüm 2.6 db civarı normale göre Birde degerler iyi gibi duruyor ama 50 mbps ye geçsem sizce bir sorun...
  6. K

Hocam musteri hizmetlerinden ariza talebi olusturdum evdekinhatti herseyi yenilemistim sanirsam kutuda sorun var bu arada 1.310491 olmus bakalim daha ne kadar artacak modem yanmazsa 😂
  7. K

Formatlamama rağmen gene bu halde int kopup duruyor evdeki hattı 3 kere değiştirdim normalde topraksız uzatmaya bagliydi toprakliya cevirdim ama hala ayni durum.
  8. K

Tamamdır yarin haber ederim hocam
  9. K

Yok herhangi bir sey indirmiyorum sadece youtube film dizi 1763231552 Hocam reset atmistim 1763231647 Bekleseydim burdan ne cikarim yapicaktik hocam ?
  10. K

Paylaşıyım hocam En sondaki reset sonrası
  11. K

Crc gün boyu cok normalken bir anda fırladı ve hala artmaya dewam ediyor yeniden baslatinca duzeliyor ama bunun asıl sebebi ne olabilir ?
  12. K

Altyapım kaç MBPS?

Kral mustakil ev yanimizda da okul var
  13. K

Altyapım kaç MBPS?

Hocam anayola fiber icin kaziya baslamislar Bizim sokağa girmiyor sordum atlama yapicaz o şekilde alabilirsiniz dediler ama bir de size sorup netlestiriyim.dedim ortalama anayola 200-250 metre mesafe var belki daha az da olabilir sizce alabilir miyim ? Bir yere basvurmam gereklimi vs vs...
  14. K

Beyler ananyola fiber icin kaziya baslamislar

Sabah ana yola fiber için kaziya başlamışlar ama Bizim sokağa doğru girmiyor ev mustakil yanimizda özel okul mevcut ana yola da tahmini 200-250 arası metre mesafe var bu fiberi eve cekebilir miyim ?
  15. K

Altyapım kaç MBPS?

Aynı hat sadece modemler farklı genede 50 yi soeunsuz kullanabilir miyim ? Kopma sorunu yaşamadan
Geri