Snr kopma noktasına kadar düşer mi acaba
Bugün telekomdan gelen yetkili bana 50 ye geçme hatta 24 e düş dedi moralim bozuldu acikcasi o yuzden bilenlerden yorumlamasini rica ediyorum.
Bugün geldi ve portun gevşek olduğunu söyleyip tamir etti ama uploadı düşürmüş normalde 12 mbps idi 6 ya düşürmüş aslında uploadla işim yok ama genede eksi si olur mu , dowload da snr artışı gördüm 2.6 db civarı normale göre
Birde degerler iyi gibi duruyor ama 50 mbps ye geçsem sizce bir sorun...
Hocam musteri hizmetlerinden ariza talebi olusturdum evdekinhatti herseyi yenilemistim sanirsam kutuda sorun var bu arada 1.310491 olmus bakalim daha ne kadar artacak modem yanmazsa 😂
Formatlamama rağmen gene bu halde int kopup duruyor evdeki hattı 3 kere değiştirdim normalde topraksız uzatmaya bagliydi toprakliya cevirdim ama hala ayni durum.
Hocam anayola fiber icin kaziya baslamislar Bizim sokağa girmiyor sordum atlama yapicaz o şekilde alabilirsiniz dediler ama bir de size sorup netlestiriyim.dedim ortalama anayola 200-250 metre mesafe var belki daha az da olabilir sizce alabilir miyim ? Bir yere basvurmam gereklimi vs vs...
Sabah ana yola fiber için kaziya başlamışlar ama Bizim sokağa doğru girmiyor ev mustakil yanimizda özel okul mevcut ana yola da tahmini 200-250 arası metre mesafe var bu fiberi eve cekebilir miyim ?