KeMiK_KıRaN
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Crc gün boyu cok normalken bir anda fırladı ve hala artmaya dewam ediyor yeniden baslatinca duzeliyor ama bunun asıl sebebi ne olabilir ?
Paylaşıyım hocamcrc hatalarına engel olmazsız.sinyal kalitesinin çok çok çok iyi olması gerek.hele ki wifi ile bağlanıyorsanız paket kayıpları'indirdiğiniz dosyalar ws bunların hepsi crc yi etkiler.sizden ricam dsl istatiklerinizi paylaşır mısınız ona göre yorumlayalım.
Yok herhangi bir sey indirmiyorum sadece youtube film dizi35 mb net kullanıyorsunuz snr değeri sınırda değil ama düşük.hattınız 60 mb kadar desteklemesine rağmen kötü sinyal alıyorsunuz ya hol de sıkıntı var ya da size gelen ana şebekenin devresinde? ek nem rutubet oksitlenme bişey varsa bu aradaki sinyal kalitesini düşürür.sizin hattınız 15 saate 267 bin crc basıyor bu çok çok çok fazla.şimdi böyle durumların bağzıları modemden de kaynaklı olabiliyor mesela işlemci pasif oldugunda yapar.örnek: bir dosya transferi yaptınız ama dosyanız eksik geldi o arada modem dslm cihazına tekrar temiz veri sağlanması için tekrar tekrar sinyal transferi yapıyor o ara da crc basıyor eksiklerden dolayı.siz şimdi yarın akşamı bekleyin modeme reset atmayın bakalım yarına kadar ne oluyor.bunların dışında çok fazla bişey indiriyormusunuz
Hocam reset atmistim35 mb net kullanıyorsunuz snr değeri sınırda değil ama düşük.hattınız 60 mb kadar desteklemesine rağmen kötü sinyal alıyorsunuz ya hol de sıkıntı var ya da size gelen ana şebekenin devresinde? ek nem rutubet oksitlenme bişey varsa bu aradaki sinyal kalitesini düşürür.sizin hattınız 15 saate 267 bin crc basıyor bu çok çok çok fazla.şimdi böyle durumların bağzıları modemden de kaynaklı olabiliyor mesela işlemci pasif oldugunda yapar.örnek: bir dosya transferi yaptınız ama dosyanız eksik geldi o arada modem dslm cihazına tekrar temiz veri sağlanması için tekrar tekrar sinyal transferi yapıyor o ara da crc basıyor eksiklerden dolayı.siz şimdi yarın akşamı bekleyin modeme reset atmayın bakalım yarına kadar ne oluyor.bunların dışında çok fazla bişey indiriyormusunuz
Bekleseydim burdan ne cikarim yapicaktik hocam ?35 mb net kullanıyorsunuz snr değeri sınırda değil ama düşük.hattınız 60 mb kadar desteklemesine rağmen kötü sinyal alıyorsunuz ya hol de sıkıntı var ya da size gelen ana şebekenin devresinde? ek nem rutubet oksitlenme bişey varsa bu aradaki sinyal kalitesini düşürür.sizin hattınız 15 saate 267 bin crc basıyor bu çok çok çok fazla.şimdi böyle durumların bağzıları modemden de kaynaklı olabiliyor mesela işlemci pasif oldugunda yapar.örnek: bir dosya transferi yaptınız ama dosyanız eksik geldi o arada modem dslm cihazına tekrar temiz veri sağlanması için tekrar tekrar sinyal transferi yapıyor o ara da crc basıyor eksiklerden dolayı.siz şimdi yarın akşamı bekleyin modeme reset atmayın bakalım yarına kadar ne oluyor.bunların dışında çok fazla bişey indiriyormusunuz
Tamamdır yarin haber ederim hocamyarın akşama ne kadar crc alacaksınız onu merak ettim.o yüzden söyledim resetledikten sonra bir daha reset atmayın ki zamanına bakalım.
Formatlamama rağmen gene bu halde int kopup duruyor evdeki hattı 3 kere değiştirdim normalde topraksız uzatmaya bagliydi toprakliya cevirdim ama hala ayni durum.yarın akşama ne kadar crc alacaksınız onu merak ettim.o yüzden söyledim resetledikten sonra bir daha reset atmayın ki zamanına bakalım.
Hocam musteri hizmetlerinden ariza talebi olusturdum evdekinhatti herseyi yenilemistim sanirsam kutuda sorun var bu arada 1.310491 olmus bakalim daha ne kadar artacak modem yanmazsaHattınız sürekli kopuyorsa İsa firmasıyla görüşme sağlamalısınız. Yaşıdgınız durumu anlatın muhakkak yardımcı olacaklardır.
Bugün geldi ve portun gevşek olduğunu söyleyip tamir etti ama uploadı düşürmüş normalde 12 mbps idi 6 ya düşürmüş aslında uploadla işim yok ama genede eksi si olur mu , dowload da snr artışı gördüm 2.6 db civarı normale göreCRC hataların düzeltimi demek yanma ws olmaz endişeniz olmasın.