Toplamda 63-65 bin TL bütçem var. Bunun 18.500 TL'sini profesyonel ekipmanlara (240Hz monitör, manyetik klavye vs.) Ayırdım. Kasa için net 45.000 TL bütçem...
Selam,
Bir süredir 40-45k arası sistem bakıyorum, bir arkadaşım Gaming.Gen'den şu sistemi önerdi. Bütçeyi 1.5k kadar aşıyor ama değer gibi duruyor. Sizce...
Kanka valla doğru söylüyorsun, 8GB VRAM artık 2026'da ucu ucuna yetiyor. Gaming.Gen'deki bu 7500F + RX 9060 XT 16GB sistemi görünce zaten o İtopya'daki DDR4...
Kanka valla çok sağ ol önerin için, Şimdilik bu DDR5/9060 XT sistem aklımın bir köşesinde, bütçeyi zorlayabilirsem direkt yapıştırırım zaten. Yardımlarınız...
Benim maks çıkabileceğim bütçe 45.000 TL. Eğer bu bütçede bildiğin, parçaları (özellikle PSU ve soğutucu) üzmeyecek hazır bir DDR5 veya 9060 XT'li sistem...
çok kötü sistem hocam kesinlikle alınmaz
1774714579
aynı paraya zaten heryerde 5060 lı ddr5 sistem var ayrıca 44-45k ya da 9060xt 16gb lı sistemler oluyor...
Selam,
İtopya'da "doğan keser - beyaz melek" diye bir sistem buldum. Sistemin baz hali yaklaşık 39.464 TL ama ben biraz özelleştirme yaparak 42.717 TL'ye...
#REKLAM
Sıcak fırsatlar konumuz hafta içi her gün güncellenmektedir. Fırsatlardan haberdar olmak için konuyu favorilerinize eklemeyi unutmayın.
HAFTANIN...
Selam beyler, herkese iyi forumlar.
15-20k arası bir bütçeyle komple setup diziyorum, sağlam f/p tavsiyelerinize ihtiyacım var. Genelde LoL, Valorant ve...
Hahaha hocam sorma ya, uykusuzluktan ve heyecandan devrik cümle kurmayayım derken iyice kasmışım kendimi. Gece boyu bütçe-sistem hesabı yapınca kafa gitti...