Güzel bir indirim var ayın 23 ünde son gün
bir süredir bende rahat ve sağlam bir koltuk arıyordum ve bunu tercih ettim
yanında 500₺ yağ ve temizlik bakım seti HEDİYE!
https://exvega.com/exvega-andromeda-2025-masajli-oyuncu-koltugu-dokuma-kumas-siyah/
teşekkürler hocam
1763398479
fikriniz için teşekkürler hawk ı alacağım sanırım hem rahat hemde bu şekilde kırılma olayları yaşamak istemiyorum kilolu biri değilim bu şekilde 2. kez olması saçma bence normal bir şekilde oturuyorum arkamada yaslanayım yani koltuğun özelliği bu sonuçta
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Daha önce xrancerin bir koltuğunu kullanıyorum.fakat kullandıkça arkaya doğru gitmeye başladı ben kolu çekip götürmeme rağmen dik pozisyona neredeyse gelmiyordu.alalı daha 2 hafta felan olmuştu
daha sonra garantiye yolladığımda benim hatam olduğu...
Şuana kadar RAMPAGE RM-W1 FURY 2,4GHZ KABLOSUZ 7.1 kullanıyordum
son zamanlarda bir çok kopma sorunu vs yaşıyordum ve şarjını ne kadar kaldığını öğrenemiyordum
ve geçen gün alıcısını kasanın arkasında unutup kasayı ters çevirince kırıldı parçaısnıda bulamadım
direk yeni alayım dedim...
herkese selamalr arkadaşlar
yakın zamanda anakartım yandığı için bende anakart işlemci ve ram aldım
ve ekran kartımı,sıvı soğutmamı,psu mu ve kasamı değişmek istiyorum
sıvı soğutmam olmasına rağmen 100 dereceyi görüyor işlemcim
bana kasa,sıvı soğutma ve psu önerebilir misiniz?
anakart: MAG Z790...
bundan önce sistemde esonic h81 da kullanıyordum i5 4. nesil vardı ddr3 ramler vardı böyle bir sorunla karşılaşmadım
1736329470
bilmiyorum ama anakart dram arıza ışığını turuncu yakıyor ve 10 saniye bekledikten sonra sistem otomatik açılıyor
denedim iki ramide tek tek tüm slotlarda denedim aynı sorun 10 saniye felan bekledikten sonra aynı şekilde açılıyor normal şekilde
xmp kapattım timinglerini elimle ayarladım yine aynı
1736329271
psu hariç dediğiniz herşeyi yaptım fakat aynı
1736329311
hepsini denedim ama nafile aynı sorun