kerem2123 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Laptop cpu 99 derece

hocam turbo boost nasıl kapatıcaz bilgilendirirseniz çok sevinirim
  2. K

Laptop cpu 99 derece

nasıl çözülür hocam turbo boost nedir
  3. K

Laptop cpu 99 derece

tamamdır hocam 1724605350 tamamdır
  4. K

Laptop cpu 99 derece

garanti bitti maalesef
  5. K

Laptop cpu 99 derece

media markt dan aldım orada yapıyorlar mı yoksa kendim yapabilir miyim?
  6. K

Laptop cpu 99 derece

hayır yapmadım. yaklaşık 2 sene oldu. içini açmam mı gerekiyor? 1724605089 nasıl koyacağım hocam
  7. K

Laptop cpu 99 derece

Merhaba lenovo rtx3060 + ryzen 5 5600h işlemcili bilgisayarım rdr2 oynarken 99 derece işlemci sıcaklığı görüyor. Değerler normal mi acaba? Değilse ne yapmalıyım?
  8. K

Valorant düşük fps sorunu

Merhaba. Laptobum rtx3060 95w, ryzen 5 5600h ve 16gb ram. Ekran yenileme hızım 165hz ve valorantta oyun içinde bu değerin altını görüyorum. Ekran kartı ve işlemci kullanımı çatışma sırasında düşüyor. %60 kullanıma geldiğinde 200 üstünü görüyorum ama genelde 45 civarlarında geziyor. Fotoğraf...
  9. K

Furmark değerleri normal mi

rtx3060 laptop gpu + ryzen5600h lenovo laptop Furmark değerleri normalmi arkadaşlar skor ve fps az gibi geldi bana cok bilmiyorum 1080 fhd preseti seçtim 1 dakika boyunca test yaptı sadece.
  10. K

Çözüldü✓ Başlangıçta açılan cmd

yükledim ve tarama yaptım düzeltti galiba cmd nin üstünde yazılı olan dosyayı sildi teşekkürler
  11. K

Bende windows defender var sadece onla quick scan yaptim 2-3 tane coin miner buldu yeterli mi windows defender yoksa malwarebytes mi yapmalıyım
  12. K

merhaba öncelikle. bilgisayarı her açtığımda cmd ekranı açılıp 3 saniye sonra kapanıyor. (görev yöneticisinde başlangıçta açık olan bir şey yok). nasıl çözebilirim? fotoğraf olarak ekledim.
  13. K

One drive belgeleri silinmiyor

gta açarken rockstar games yanıt vermiyordu yt den izlediğim bir videoda one drive belgelerini silin diyor. silmeye çalıştığımda hata veriyor silinmiyor. ne yapabilirim??
  14. K

Çözüldü✓ Ekran otomatik olarak kapanmıyor

Dün aldığım laptopun ekranını kapanma süresini 1 dakika olarak ayarladım prizde ve pilde. ama hiçbir türlü kendi kendiliğinden kapatmıyor. dün sorunsuz çalışıyordu bugün çıktı ortaya. bir çözümü var mıdır?
Geri