Merhaba. Laptobum rtx3060 95w, ryzen 5 5600h ve 16gb ram. Ekran yenileme hızım 165hz ve valorantta oyun içinde bu değerin altını görüyorum. Ekran kartı ve işlemci kullanımı çatışma sırasında düşüyor. %60 kullanıma geldiğinde 200 üstünü görüyorum ama genelde 45 civarlarında geziyor. Fotoğraf...
rtx3060 laptop gpu + ryzen5600h lenovo laptop Furmark değerleri normalmi arkadaşlar skor ve fps az gibi geldi bana cok bilmiyorum 1080 fhd preseti seçtim 1 dakika boyunca test yaptı sadece.
merhaba öncelikle. bilgisayarı her açtığımda cmd ekranı açılıp 3 saniye sonra kapanıyor. (görev yöneticisinde başlangıçta açık olan bir şey yok). nasıl çözebilirim? fotoğraf olarak ekledim.
gta açarken rockstar games yanıt vermiyordu yt den izlediğim bir videoda one drive belgelerini silin diyor. silmeye çalıştığımda hata veriyor silinmiyor. ne yapabilirim??
Dün aldığım laptopun ekranını kapanma süresini 1 dakika olarak ayarladım prizde ve pilde. ama hiçbir türlü kendi kendiliğinden kapatmıyor. dün sorunsuz çalışıyordu bugün çıktı ortaya. bir çözümü var mıdır?