bendede oluyordu bir coin virüsüymüş malwarebytes ile gitti başka programlarlada gider büyük ihtimallemerhaba öncelikle. bilgisayarı her açtığımda cmd ekranı açılıp 3 saniye sonra kapanıyor. (görev yöneticisinde başlangıçta açık olan bir şey yok). nasıl çözebilirim? fotoğraf olarak ekledim.
haklısın ben sadece kendi tecrübemi söyledimHer açılan virüs olacak diye bir şey yok hocam. Bazen "AMD auto updater" açılabiliyor, bazen başka bir uygulama kendisi açıyor, değişebilir yani. En iyisi bir virüs programı ile taratın hocam. Virüs olduğunu pek sanmıyorum çünkü "Windows Services" ibaresi var en yukarıda.
Bende windows defender var sadece onla quick scan yaptim 2-3 tane coin miner buldu yeterli mi windows defender yoksa malwarebytes mi yapmalıyımbendede oluyordu bir coin virüsüymüş malwarebytes ile gitti başka programlarlada gider büyük ihtimalle
onu bilmiyorum ben ne yazıkki ancak mutemelen gider. gitmesze ücretsiz malwarebytes ile giderBende windows defender var sadece onla quick scan yaptim 2-3 tane coin miner buldu yeterli mi windows defender yoksa malwarebytes mi yapmalıyım
yükledim ve tarama yaptım düzeltti galiba cmd nin üstünde yazılı olan dosyayı sildi teşekkürleronu bilmiyorum ben ne yazıkki ancak mutemelen gider. gitmesze ücretsiz malwarebytes ile gider
rica ederimyükledim ve tarama yaptım düzeltti galiba cmd nin üstünde yazılı olan dosyayı sildi teşekkürler