Bu saydıkların icin hem mekanik olarak kafan ağrımaz hem biraz daha güncel 2016/17 model olarak Kia cerato öneririm 1.6 dizel 136hp
Hız sabitleme var ön...
paketli gıda tüketmiyorum günlük her sabah 7-8 yumurta yiyorum her akşam şaşmaz balık tüketiyorum stresi kontrol ediyorum artmaması için imkan sunmuyorum...
Aile hekiminde çıkmaz. Dahiliye'den randevu alacaksın, testosteron değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin. Doktor da ona göre kan alımı yaptıracak sana.
hayır kullanmıyorum ama artması için nereden baksan 4-5 aydır çok dikkat ediyorum ne durumda şuan acaba?
1733153669
sağolun teşekkür ederim. hazır kan...
2022 1.4 mpi i20 sahibiydim
artıları
rakiplerine göre iyi yol tutuyor
malzeme işciliği güzel (clio gibi araçlardan)
eksileri
çok yakıyor namussuz 1.0...
301 ve c elise gibi araçlar linea segmenti araçlardır egea bu modellere göre yukarı segmentte kalır ki 2 ay önce 301 denilen araç yoğun yağışta direksiyon...
egea 301'den kaç kat yüksek araba yol tutuş olsun yalıtım olsun güvenlik olsun. euro ncapte 4 yıldız almış bir araç egea, karoser olarak kağıt 301'e bin...
hocam sahibinden de göz gezdirdiğim kadarıyla en çok tutulan kartlar sapphire ve xfx olmuş. gigabyte 3 fanlı olan kartın soğutması iyi diye biliyorum...