KeremB1209 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Bilgisayarımdaki virüsten kurtulamıyorum

rahat olabilirim yani 2. kez tam tarama yaptım temiz dedi
  2. K

sağolun teşekkür ederim
  3. K

şu an tam taramada bir tehdit bulamadı 1743089058 ücretsiz versiyonu varmidir
  4. K

merhaba 0 aldıgımdan beri kendim kullandıgım sadece steam ve xboxtan oyun indirdigim belli başlı setuplar dışında hiçbir dosya indirmedigim yani kısaca virüslere mahal vermeyecek hemen hemen herşeyi yaptigim bilgisayarimda altta paylasacagim uyarıyı aldım. temizleme tusuna basıyorum 15 dk...
  5. K

GTA V ENCHANDED düşük fps sorunu

tamamdir teşekkür ederim deneyeceğim
  6. K

GTA V ENCHANDED düşük fps sorunu

merhaba arkadaşlar öncelikle günaydınlar GTA V enchanted oyununu rtx4070 i7 14600 donanımlarına sahip laptobumda oynamaya calisiyorum lakin işlemci normal seviyelerinde kullanılmasına rağmen (darboğaz yok ) ekran kartı kullanımım %50 60 seviyelerinde dolanıyor dolayısıyla düşük fps alıyorum. yer...
  7. K

Yardım I7 13720H DARBOĞAZ SORUNU

Merhaba Asus Tuf Gaming F15 RTX 4070 ekran kartlı laptopa sahibim bilgisayarım fortniteda darboğaz yapıyor başka bir oyunda henuz darboğaz yaşamadım ama fortnite oynatmıyor malesef 60 bin lira ederi olan bilgisayarda rtx kapatıp grafiği biraz cekmek zorunda kalıyorum 1737277532 ilk görsel...
  8. K

Ubisoft connect file corrupted hatası

Selamlar pcmi yeni aldım sadece steam epic ve xboxtan oyun indirdim herhangi bir yabancı dosya indirmedim kısaca bilgisayarımda virüs olmadıgından neredeyse eminim fakat bu gün epic gamesden oyunumu indir ek icin yükleme tuşuna bastım ubisoft connect acıldı guncelleme gelmiş 187mb cıvarında onu...
  9. K

Oyun oynadıktan bir süre sonra fpsim düşüyor

hangi rami takmaliyim o konuda pek bir bilgim yok
  10. K

16gb oyunda 15 kusurleri goruyor zaman zaman ama genelde 14 küsür 1721728299 1721728322 aynı yere 1 saat oynadıktan sonra gelince 15 kusur oluyor
  11. K

performans modunda turboya mı almalıyım
  12. K

neden peki şarjda oynayınac daha yuksek performans almiyor muyum
  13. K

Merhabalar Asus Tuf Gaming F15 Rtx4070 İ713620 kullanıyorum hafızadan ötürü şuan sistem zorlayan bir tek witcher 3 var tüm ayarlar ultrada rtx acık dlss de dengeli iken oyuna ilk girdiğim zaman sabit 90 100 üstü fps alıyorum lakin oyunu bir süre oynadıktan sonra fps 20 aşşağısına cekiliyor...
  14. K

Yardım Fortinte Darboğaz hayırlı olsun

eyvallah kral teşekkür ediyorum yardımın için müsait bi zamanda açacağım 1721046289 tamamdır açıp tekrardan yukleyecegim
Geri