Yardım Fortinte Darboğaz hayırlı olsun

Reaksiyon skoru
2
0 laptopum 1 hafta oldu alalı 4070 ekran akrtı ve i7 13620H İşlemcim var fortnitede ekran kartı %100 kullanılırken 80 - 90 fps oturuyor (full ayarlar rtx acık) lakin işlemci darboğaza girdiği için yer yer ekran kartı kullanımım 60 dala düşüyor ne yapabilirim
Ekran Görüntüsü (10).png

0 laptopum 1 hafta oldu alalı 4070 ekran akrtı ve i7 13620H İşlemcim var fortnitede ekran kartı %100 kullanılırken 80 - 90 fps oturuyor (full ayarlar rtx acık) lakin işlemci darboğaza girdiği için yer yer ekran kartı kullanımım 60 dala düşüyor ne yapabilirimAlıntıyı görüntüle
İşlemcide power limit olabilirmiki?

Asus Tuf F15 4070 lı model piyasada genelde 3070 li modeli var karıştırmayın farkedermi bilmiyorum
Asus'un bilmiyorum knk bunun için bi konu aç istersen asus tuf f15 cpu power limit ayarını nasıl kapatırım diye

Afterburner seçeneklerinden GPU watt, CPU watt ve frekans gibi değerleri aç anca o zaman anlaşılır.

Asus'un bilmiyorum knk bunun için bi konu aç istersen asus tuf f15 cpu power limit ayarını nasıl kapatırım diye
eyvallah kral teşekkür ediyorum yardımın için müsait bi zamanda açacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Afterburner seçeneklerinden GPU watt, CPU watt ve frekans gibi değerleri aç anca o zaman anlaşılır.
tamamdır açıp tekrardan yukleyecegim

Geri