merhabalar, win10 kurulu bilgisayarımda bir veri aktarımı dosya aktarımı yaparken bilgisayarım whea hatası veriyor ne yaptıysam düzeltemedim fikri olan var mıdır? Biosum güncel, chkdsk c: /f /r komudu çalıştırdım bir hata bulmadı. hdd ve ssdmin sağlık ve performanslarına baktım bir sıkıntı...
iPhone telefonda iCloud yedeklemesi yapınca whatsapp konuşmaları da yedekleniyor mu yoksa ayrıca whatsapp uygulaması içerisinden mi konuşmaların yedeklemesini yapmamız gerekiyor ?
Teşekkürler, iyi günler.
Merhabalar, daha yeni AC: Valhalla satın aldım orijinal uplayden. Oyun içi çok iyi akıyor bir sıkıntı yok ama yalnızca menüde ve arayüzlerde kasıyor. Bir fikri olan var mı acaba?
Teşekkürler.
Arkadaşlar, Asus Tuf Gaming H7 kulaklık satın aldım ve 7.1 dönüştürücüsünü aktif ettiğimde kulaklıktan garip çok az bir tiz sinyal ses geliyor fakat kapatınca sıkıntı yok nedeni nedir bir fikriniz var mı? teşekkürler.
evet windowsum güncel daha yeni güncelledim hatta. Sorun devam ederse format atmayı deneyeceğim, teşekkür ediyorum.
1616506316
hemen paylaşıyorum
1616506387
https://drive.google.com/file/d/1oy7OV53a6AizG4XARVfigRoVUGzMbmKF/view?usp=sharing bu şekilde inşallah doğru yapabilmişimdir
1616507758...
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bilgisayar ilk açılışta anakart markası yazan ekranda takılı kalmaya başladı ayrıca birkaç defa da bilgisayar açıldıktan sonra mavi ekran aldım. Bilgisayara restart atınca sorunsuz çalışmaya başlıyor tekrar fakat bunların sebebi nedir? ne yapabilirim? format atsam...