Mavi Ekran ve Açılmama Sorunu

Keremm

80+
Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bilgisayar ilk açılışta anakart markası yazan ekranda takılı kalmaya başladı ayrıca birkaç defa da bilgisayar açıldıktan sonra mavi ekran aldım. Bilgisayara restart atınca sorunsuz çalışmaya başlıyor tekrar fakat bunların sebebi nedir? ne yapabilirim? format atsam düzelir mi? spesifik olarak yapabileceğim bir şey var mı?

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bilgisayar ilk açılışta anakart markası yazan ekranda takılı kalmaya başladı ayrıca birkaç defa da bilgisayar açıldıktan sonra mavi ekran aldım. Bilgisayara restart atınca sorunsuz çalışmaya başlıyor tekrar fakat bunların sebebi nedir? ne yapabilirim? format atsam düzelir mi? spesifik olarak yapabileceğim bir şey var mı?
Muhtemelen yazılımsaldır,format atmayı deneyin.

Bu arada sürümünüz güncel miydi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Masaüstüne gelebiliyorsanız bir Minidump Dosyanızı paylaşın.
@Vesemir @MisakiTaro

Muhtemelen yazılımsaldır,format atmayı deneyin.

Bu arada sürümünüz güncel miydi ?
evet windowsum güncel daha yeni güncelledim hatta. Sorun devam ederse format atmayı deneyeceğim, teşekkür ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Vesemir @MisakiTaro
hemen paylaşıyorum

@Vesemir @MisakiTaro
https://drive.google.com/file/d/1oy7OV53a6AizG4XARVfigRoVUGzMbmKF/view?usp=sharing bu şekilde inşallah doğru yapabilmişimdir

yaşayacak mı hocam bilgisayar ne diyorsunuz :D @rdeMStakeN

Son düzenleme:
evet windowsum güncel daha yeni güncelledim hatta. Sorun devam ederse format atmayı deneyeceğim, teşekkür ediyorum.

hemen paylaşıyorum

https://drive.google.com/file/d/1oy7OV53a6AizG4XARVfigRoVUGzMbmKF/view?usp=sharing bu şekilde inşallah doğru yapabilmişimdir

yaşayacak mı hocam bilgisayar ne diyorsunuz :D @rdeMStakeN
Ben bunları okuyamıyorum. :D
@Vesemir ve @MisakiTaro okuyor.
Bakarlar birazdan.

Ben işteyim...
Ben buradayım merak etme. :D

Windows Defender'ı devre dışı bırakın. MSI Afterburner'ı ve EasyAntiCheat'i silin.

Yazıcı varsa sürücüsünü silin. Güncelleme varsa yapın.

Bellekler kit mi? Memtest86 yapın. XMP kapalı kullanın bir süre.

BIOS güncelleyin.

HDD kullanıyorsanız Fast Scan kapalı Error Scan yapın, S.M.A.R.T. değerlerini paylaşın.

SFC onarımı yapın.

Windows Defender'ı devre dışı bırakın. MSI Afterburner'ı ve EasyAntiCheat'i silin.

BIOS güncelleyin.

HDD kullanıyorsanız Fast Scan kapalı Error Scan yapın, S.M.A.R.T. değerlerini paylaşın.

SFC onarımı yapın.
Cansın.

BIOS güncelleyin.

SFC onarımı yapın.
wow çok teşekkür ediyorum yazılanların yarısının ne anlama geldiğini bilmesem dahi yardım alarak yapmaya çalışacağım hepsini

Geri