KerTeMEyeN_KeLe isimli üyenin son içerikleri

1. KerTeMEyeN_KeLe

Ekran kartı termal ped uygulaması hakkında

merhaba arkadaşlar Ekran kartın çipsetine macun yerine 0,5 mm ped koyarsam nasıl olur sizce. :D tuhaf bi fikir ama deneyen oldu mu acaba ısı değerleri ne olur çok merak ediyorum
  2. KerTeMEyeN_KeLe

Donanım arşivi yeni sistem

Selam aleykum Donanım arşivi yeni sistem gelirmi uzun zamandr yoktum takip edemedim.Kendi sistemimi sattım 13k bütçe var tavsiyede alınır :) Teşekkürlr
  3. KerTeMEyeN_KeLe

13-14K bilgisayar arıyorum. Hazır sistem mi alsam toplasam mı bilemedim

İndirim kovala ama tek tek alma hazır sistemler çıkıyor .takipte kal modart,PC hocası vsvs
  4. KerTeMEyeN_KeLe

Yardım LGA 1700 işlemci için soğutucu

selamlar lga 1700 işlemci için soğutucu öneriniz nedir.Yük altında 80 dereceleri görüyo stok soğutucu ile
  5. KerTeMEyeN_KeLe

HaQQuS - 8K RTX Sistem Satın Alma Sonrası Yaşananlar

Kardeşim dolandırıcılıktan öteye gecmez.eger 50 stok actiysan 50 stokluk ram anakrt vsvs olmak zorunda.yoksa videoda farklı gerçekte farklı malzeme veriyorsan kusura bakma dolandiricisindir
  6. KerTeMEyeN_KeLe

2. el Rtx 3060 önerisi

Kardeşim valla ben miningli 3060 kullanıyorum İnan normal kartlardan daha iyi yüzde 43 fan ile 67 derece gördüm kart 1 yıllık bakımları da yapılmamış.bide bakım yapsam gersini sen düşün.piyasanin da baya altından aldım uygun ise al derim
  7. KerTeMEyeN_KeLe

4 ay Miningli ekran kartı alınır mı?

Ben miningli Kart kullanıyorum çok memnunum kardeşim Max 67 dereceye kadar çıkıyor 1920-1080 p ultra ayarlarda.
  8. KerTeMEyeN_KeLe

2. el Rtx 3060 önerisi

Facebook gruplarında daha uyguna garantili faturalı satıyorlar
  9. KerTeMEyeN_KeLe

10000 TL'ye Hazır sistem Önerisi

Yer neresi
  10. KerTeMEyeN_KeLe

Sıfır anakart VGA ışığı yanıyor

Arkadaşlar h610 m Bomber anakartim ekran kartsız görüntü alamıyorum pc hocasının sistemini almıştım.ekran kartını sattım ama dahili görüntü alamıyorum bios pilini çıkarıp taktım ama yine olmadı.ama her şey sorunsuz çalışıyor maus klavye ışıkları yanıyo.islemci i3 12100 f 1667924774 Upupup
  11. KerTeMEyeN_KeLe

Sıfır Anakartın içersinde Vida çıkmadı

Arkadaşlar pc hocasından aldığım sistemin içerisinde anakart montaj vidaları çıkmadı.Acaba sistemlerin hepsinde mi böyle yoksa çıkıyomu
  12. KerTeMEyeN_KeLe

satıldı reis ya
  13. KerTeMEyeN_KeLe

PC hocasının sistemini vereyim kardeşim AMD sistem toplayacam
  14. KerTeMEyeN_KeLe

msi nvidia geforce rtx 3060 ti-ventus 3x oc 8 gb 10.500tl alınır mı

Kardeşim bizde onu diyoruz anlamiyon ki 1 ayda yada 2 ayda sence sıfır fiyatları 4k düşer mi yada 2 k maks kampanyalardan 1k düşer oda fırsat kovalamn lazım
  15. KerTeMEyeN_KeLe

msi nvidia geforce rtx 3060 ti-ventus 3x oc 8 gb 10.500tl alınır mı

Neyini soruyon ozaman al git
Geri