13-14K bilgisayar arıyorum. Hazır sistem mi alsam toplasam mı bilemedim

waterghost

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
Bütçeme göre bilgisayar arıyorum. Monitör sonra da alabilirim ama kafama takılan hazır sistem mi alsam yoksa indirim kovalayarak tek tek parça mı alsam bilemedim. Sizce hangisi daha mantıklı? Varsa güzel hazır sistem linki onları da bırakabilirsiniz.

İndirim kovala ama tek tek alma hazır sistemler çıkıyor .takipte kal modart,PC hocası vsvs

indirim kovalayarak daha uyguna bilgisayar toplanırmış gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum
Hocam tek tek topladığınızda daha pahalı oluyor. İndirim kovalayıp ve donanımarşivin ve abdullah beyin iglerini takip edin inidirimli ürünleri story atıyorlar. (bazen sistem)
Fakat diğer yt kanallarını da takip edin. Aynı özellikli istediğin pcyi daha ucuza alabilirsin.

Beklersen güzel sistemler çıkar ama şu an şöyle bir sistem toplamak daha mantıklı:

Beklersen güzel sistemler çıkar ama şu an şöyle bir sistem toplamak daha mantıklı:

hocam elimde 1 tb m2 ssd var indirimde almıştım o bütçeyle daha iyisi olur mu

hocam elimde 1 tb m2 ssd var indirimde almıştım o bütçeyle daha iyisi olur mu
SSD niz var ise SSD parasına anakart arttırılabilir... Kalsın SSD değiştirmeyw gerek yok... SSD niz nedir bu arada?

SSD niz var ise SSD parasına anakart arttırılabilir... Kalsın SSD değiştirmeyw gerek yok... SSD niz nedir bu arada?

wd blue 1 tb almıştım tam modelini hatırlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,775
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri