Neler Yeni

Toplama sistem mi hazır sistem mi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
parana göre 20-30-40 bandına hazır sistem daha avantajlı ama 50 binin üstünde ise tek tek toplamak daha avantajlı olabiliyor
20 bin bandında düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam genelde hazır sistemlerde bir parçayı düşük tutuyorlar(genelde psu). hazır sistem alıp ilerde eksik parçayı geliştirebilirsin
Ya da alırken özelleştireceğiz

asko56

80+ Silver

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
20 bandı kaç mesela net sayı önemli pc işinde
Ya işte şöyle diyim mantıklı 25 e bi sistem var mesela onu alabilirim ha nr kadar uygun o kadar iyi ddr5 geçenlerde 19 bine çıktı mesela onu alırdım nakit olsaydı ekran kartı çok önemli değil valo lol falan oynayacağım zaten ama ddr5 kesinlikle alacağım 20 bandı derken kastım bu 25 26 harika sistem çıkar o fiyatlara çıkarım

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Hazır kampanyalı youtuber sistemleri veya güzel kampanyalı hazır sistem mi almak mantıklı yoksa parça parça indirim takip ederek toplama bilgisayar mı ?
Bu konuda bütçen önemli, ikinci elde toplama sitem toplayabilirsin. Genellikle hazır sistemelr daha uygun oluyorlar. Seçtiğiniz hazır sistemin parçalarının fiyatlarına bakarak öğrenebilirsiniz.

asko56

80+ Silver
Ya işte şöyle diyim mantıklı 25 e bi sistem var mesela onu alabilirim ha nr kadar uygun o kadar iyi ddr5 geçenlerde 19 bine çıktı mesela onu alırdım nakit olsaydı ekran kartı çok önemli değil valo lol falan oynayacağım zaten ama ddr5 kesinlikle alacağım 20 bandı derken kastım bu 25 26 harika sistem çıkar o fiyatlara çıkarım

bu sistemde ssd yi 1 tb yap kasayı 650w msı olanı yap al

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
Bu konuda bütçen önemli, ikinci elde toplama sitem toplayabilirsin. Genellikle hazır sistemelr daha uygun oluyorlar. Seçtiğiniz hazır sistemin parçalarının fiyatlarına bakarak öğrenebilirsiniz.
bana 2. el 0 fark etmez sistem problrmsiz çalıştıktan sonra

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak
Bütçe odaklı düşünüyorum ya hani diyorum acaba parçaların kampanya fiyatını bekleyerek acele etmeden yavaş yavaş alsam mantıklı olabilir mi dedim de o yüzden bi sizlere de sorayım dedim
Eğer toplama düşünüyorsan uzun sürer tek tek parçaların indirimini bekleyeceğine hazır kampanyalı sistem al kısa vadede

Top Bottom