Hocam biraz geç gördüm kusura bakmayın. Eğer bütçe varsa, 270k ile 9800X3D arasında kaldıysa 9800X3D almalı kesinlikle. İntel'i düşünmeye dahi gerek yok...
Şöyle; 5 yıl sonra diyorum. Cs valo örneği saçma.
5 yıl sonra 9700x in herhangi bir oyunda çakılmayacağının garantisi var mı? Yok.
Ama 7800x3d ye bak l3...
Sizi anlayabildim ve şunu da sormak istiyorum. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde 3D V-cache ekmeği sayesinde iyi performans veren yeni kaç adet oyun çıktı...
Hocam bence başlangıçta mhz ve voltaj dengesini oturtalım. Timingleri ramin kendi ön ayarında nasılsa o şekilde bırak detaylı ayarları sonradan girersiniz.
9800x3d zaten işin son noktası hocam onu diğer hiçbir işlemci ile karşılaştırmaya sokmamak gerekiyor. Yine de işlemci 1080p low ayarda test edilir. 7800x3d...
Merhabalar, manuel voltaj girmeniz gerekiyor olabilir. Hazır ayar açtığınızda böyle oluyor fakat default bıraktığınızda olmuyorsa ramlerde bir arıza yoktur...
Kanka daha yanlış bir bilgi hayatımda çok az görmüşümdür. 4k'ya geldiğinde artık limit ekran kartına kalmış oluyor. Oyun için konuşuyorum aralarında hiçbir...
Burada yanlış bir bilgi yok, sonradan okuyan arkadaşlara bilgilendirme. Argüman sunarak tartışmak isteyenlerle memnuniyetle tartışmak isterim. Saygılar.
"Tokatlıyor=%1 fps değerlerinde %5-10 daha iyi." Tokatlamaya bakar mısınız ya kesinlikle gidip 4k daha fazla para verip 7800x3d almalısınız arkadaşlar.
Bu...