fanları hariç derken ekstra fan masrafı mı yapmalıyım hocam?
1758303990
https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-h9-flow-rgb-large-dual-chamber-beyaz-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-56198 @Senoly şunu alsam mesela? sıvı soğutma da problem yaşar mıyım
Arkadaşlar merhaba az önce sistem bileşenleri satın aldım, Bu parçalara uygun beyaz kasa arayışım var. Özellikle aldığım sıvı soğutucu her kasaya uymuyor. Sorunsuz kullanabileceğim beyaz renkte bir kasa tavsiye eder misiniz?
sistem:
Klevv Cras V Rgb 32GB
MSI MAG X870e Edge Ti
Samsung 990...
Bu kasa karşıma çıktıktan sonra sipariş verdiğim NZXT H6 Flow modelini iptal ettim. Kullanan var mı nasıldır tavsiye eder misiniz? Veya 10-11 bin civarı kasa öneriniz var mı? B850 anakart ile Arctic Liquid Freezer III kullanmayı planlıyorum.
Merhaba arkadaşlar Black Friday indirimlerinde kasa toplayacağım daha önce hazır sistem satın aldığımdan dolayı tecrübem yok şöyle bir sistem topladım bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum çoğunluk iyi derse indirim zamanı bunu satın alacağım. Ekran kartı olarak bir süre şu an kullandığım 4070...
Herkese merhaba, uzun zamandır aklım da olan ve bugüne kadar sahip olacağım en iyi bilgisayar kasasını toplamaya karar verdim. Takriben 2-3 ay için de gerçekleştireceğim. Sistem toplamadan anlamıyorum, genelde hazır sistemler satın aldım. Bildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım. Şimdiden teşekkür...
Valla senelerce 1080p oyun oynadım 1 aydır 2k 180hz oyun oynuyorum fark olmaz sanıyordum çok fark etti. cs ve r6 gibi rekabetçi oyunlar da oynuyorum r6 da elom elmas şampiyonluk arasında gidip geliyor kalite olarak fark etsede performans olarak kaybım olmadı sonuçta e sporcu değilim tavsiye...
Merhaba arkadaşlar 2K monitöre geçiş yapmak istiyorum biraz araştırdığım da işlemci darboğazım olduğunu öğrendim 2K da bu oran düşüyormuş aklımda 2 model var Philips Evnia 27M2N5500/00 ve MSI G274QPF E2 İPS ve 180hz altı olmamak şartıyla tavsiye alabilirim 9 bin tl ye kadar olabilir
sistemim RTX...
Herkese merhaba, yakın zaman da bir akrabam hac ibadetini gerçekleştirmek için Arabistana gidecek. Amazon AE üzerinden baktığım da PlayStation 5'in çok daha ucuza satın alabileceğimi gördüm şimdi bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum var, ben Amazon AE'den PS5 + 1 ADET DUALSENSE + PULSE3D...