Neler Yeni

Çözüldü✓ BlackShark V2 Pro Nasıldır

em4han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Küçüker
hocam klavye olarak çok emin değilim ama maus kesinlikle wraith in modelleri bütçe varsa superlight 2 olabilir logiteç tarafında
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye olarakta premium bir sistemse akko nun modelleri çok yakışacaktır
Aga hunstman v3 x tenkeyless e karar verdim ne diyosun

khlestov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Hazar
Aktif olarak 2023 versiyonunu kullanıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyor memnunum cs2 r6 diablo ve poe oynuyorum

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Yunus Emre Uzun

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Emin

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Yunus Emre Uzun

oflu1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tayip yılmaz
Güncel olarak aynı fiyat bandında olan SteelSeries modeli Nova 5 Wireless.

Arctis 7+; Nova 5'e göre daha eski, daha ağır, mikrofonu daha geri planda, pil ömrü daha geride, bluetooth yok ama kablolu kullanım var (Nova 5'te bu durum tam tersi), bazı kullanıcılar malzeme kalitesi ideal olsa da sorun yaşamış. Ses kaliteleri benzer olacaktır, Nova 5'te ufak çınlama veya boğuk ses sorunu yaşayanlar olmuş ancak boğuk ses bir şekilde düzeltilir, çınlamalı gelirse de iade edilebilir, bu çınlamayı Arctis 7+'ta da yaşayanlar olmuş. Amazon'dan alınırsa iade yöntemiyle memnun edecek olan bulunur illa ki. Arctis 7+ şeklinden ötürü kenarlardan kafa yapısına göre sıkabilir veya çok açmaya gelmeyebilir (çatlama/kırılma), Nova 5'te bunun daha az olacağını düşünüyorum. Kafa yapısına uyarsa ikisi de rahat ettirir zaten.
wireles dungllı modelden bahsediyom genelde novalara nazaran daha rahat diyorlar ses kalitesi gibi şeylerde sıkıntı yaratırmı acaba

MoonWalk

80+ Bronze
wireles dungllı modelden bahsediyom genelde novalara nazaran daha rahat diyorlar ses kalitesi gibi şeylerde sıkıntı yaratırmı acaba
Wireless donglelı kendisi zaten, donglesız değil. Ürün genel olarak kaliteli, sorun oluşturmaz ancak yapı kalitesi bu genel kalite klasmanına girmiyor. Ses ve mikrofon performansı kadar ön planda değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,077,016
Üyeler
171,129
Son üye
izzettkalkann
Top Bottom