Kiavia isimli üyenin son içerikleri

1. K

Samsung Buds 3FE 2999 TL Mediamarkt!

bu mu yoksa buds 3 mü daha iyi?
  2. K

Kahve Diyarı Türk Kahvesi 1 TL

yazmazsan sıkıntı olmaz
  3. K

4000-5000 TL müzik için kulaklık önerisi

kulaküstü arıyorum , kablosuz olması önceliğim ancak ses kalitesi aşırı farkedecekse kablolu da alabilirim,
  4. K

4000-5000 TL müzik için kulaklık önerisi

4-5k bandında kulaklık arıyorum , ilk amacım müzik dinlemek olacak. dinlediğim belli bir tür yok o yüzden hepsi için üzmeyecek önerilerinizi bekliyorum.
  5. K

Yapıkredi World puan nerde geçerli

ordalarda da geçmiyor hocam denedim
  6. K

yükleyebileceğim herhangi bir yer var mı acaba bildiğiniz? süresi doluyor puanların ve alışverişte kullanamıyorum
  7. K

hyperx cloud 3 almaya çalışıyorum
  8. K

yok hocam orda da puanla öde şeklinde bir sekme çıkmıyor. hiçbir yerde geçmeyen puan vermişler resmen.
  9. K

denedim ancak banka kartıyla olmuyormuş
  10. K

kaydettim hocam lakin çıkmıyor
  11. K

trendyol amazon hepsiburada n11 gibi hiçbir sitede çıkmıyor hocam. hepsiburada hariç diğerlerinde kaldırılmış sanırım ancak hepsiburadada olmasına rağmen onda da buton çıkmıyor
  12. K

banka kartımla öderken "puanla öde" butonu çıkmıyor ne app ne de site üzerinden , iyzicoya vs yükleyebilir miyim bu puanları ?
  13. K

hocam bu bahsettiğiniz banka kartı ile oluyor mu yoksa sadece kredi kartı mı?
  14. K

Öncelikle herkese iyi forumlar. Amazon , Trendyol , Hepsiburada gibi sitelerden banka kartıma tanımlı Yapıkredi wolrd puanlarımla ödeme yapmaya çalışıyorum ancak herhangi bir "puanla öde" vb. buton çıkmıyor. bu puanları hangi e-ticaret sitelerinde kullanabilirim acaba?
  15. K

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

type c girişinden dolayı kz pisces düşünüyorum , kulaklık hakkında fikri olan var mı? vergiler dahil 639,34TL ye geliyor. 1756388919 type c girişinden dolayı kz pisces düşünüyorum , kulaklık hakkında fikri olan var mı? vergiler dahil 639,34TL ye geliyor.
Geri