K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      Kifa, Max 1600 TL'ye Mouse başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2. El Deathadder V3 al üzmez
    • K
      Kifa, Hangi RTX 3070 Daha Mantıklı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      valo fc26 gta5 ready or not remnant 2 tarzı her çeşitten oyun oynuyorum gerci 3060 bozuldugundan beri sadece valo maalesef rx550yle olmuyor ve bende arc...
    • K
      Hocam driverleri olsun yazılım tarafı nasıl üzer mi?
    • K
      b580 baya mantıklı geldi hocam şuanda ve sıfır olarak 5060 almak mantıklı mıdır peki taksitle halledebilirim ama modeller arası fiyat çok 16 küsür civarına...
    • K
      mantıklı olabilir hocam yardım icin sağol 1782858306 sağolun hocam 6700ü eger almaya karar verirsem deneyeceğim
    • K
      hocam belki bi bildiginiz vardır sorayım 3060 12gbim vardı ama bilgisayarı kullandıgım bi anda durduk yere görüntü kesiyor ama pc hala calısıyor mesela...
    • K
      i5 12400f var hocam
    • K
      yarın arayıp soracağım ooct vram testi oyun testi ve biraz daha uzun bir furmark testi isteyeceğim o zaman adama yazmıştım en dip fiyat kaç gelir diye bu...
    • K
      hocam siz amdyi iyi biliyosunuz bu ilanı almayı dusunuyorum yüz yüze görüşerek alıcagım nelere dikkat etmeliyim hangi testler vb...
    • K
      https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-nitro-plus-rx-6700-xt-12gb-1325090824/detay/ hocam normalde bunu...
    • K
      Kifa, Ekran Kartı kategorisinde Hangi RTX 3070 Daha Mantıklı? başlıklı bir konu açtı.
      https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-pny-xlr8-rtx-3070-8gb-rgb-bakimli-testli-ve-garantili-1311959278/detay/...
    • K
      Kifa, Yardım RX 6700 XT Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yüz yüze alacağım hocam
    • K
      Kifa, Ekran Kartı kategorisinde Yardım RX 6700 XT Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? başlıklı bir konu açtı.
      https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-nitro-plus-rx-6700-xt-12gb-1325090824/detay/ Bu ilanı satın...
    • K
      Kifa, Yardım Hangi 6700xt Daha İyi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      mantıklı aslında hocam ama 11k max butcem gibi düşünün bide 6000 serisi amd ekran kartlarında ne gibi problemler olabilir hocam pek bilmiyorum da muhtemelen...
    • K
      Kifa, Yardım Hangi 6700xt Daha İyi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      aradaki farka değer mi hocam? 1782835030 fiyat farkına
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,788
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales