PATENTİ ZATEN BİZDE ONDAN BAHSEDİYORUM BENDE
NASIL MÜŞTERİ BULABİLİRİZ BİR İLAN SAYFASI VB. BİR ŞEY VAR MIDIR KİM ALIR KİMDEN YARDIM ALABİLİRİZ ONU SORMUŞTUM
ARKADAŞLAR MERHABALAR ÇOK ÜNLÜ BİR İSTANBUL MARKASININ PATENT VE İSİM HAKLARI BENDE ACABA BUNU SATMAK İSTESEM FİYATLARINI NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM SAHİBİNDEN.COM GİBİ BİR PAZAR ALANLARI VAR MIDIR ACABA BİLEN VARSA BİLGİLENDİREBİLİR Mİ
Arkadaşlar spor çantası spor ekipmanı vs kullandığınız memnun kaldığınız ürünler supplament multivitamin gibi şeyler önerebileceğiniz veya önermeyeceğiniz şeyler nelerdir yardımlarınızı bekliyorum :)
Arkadaşlar beymende uzun süredi takip ettiğim parfüm inidirme girdi ama inidirimi kullanmak için the one card lazımmış ve bunu internette nasıl çıkarabileceğime dair hiçbir bilgi bulamadım indirim de 1 gün sonra bitiyor bu indirim aranızda the one cardı olan veya kullanan birii bu karta nasıl...
Arkadaşlar 24 yaşındayım askerden yeni geldim ve bundan sonra giireceğim iş sektöründe kalmak devam etmek istiylorum feçici işlerden sıkıldım ve artık hayatımı raya oturtmam lazım ama ne işi yapsam hangi sektöre atılsam kararsızım yardımcı olabilicek birileri var mı
Arkadaşlar merhaba askere gitmek üzere işten ayrıldım yaklaşık olarak 1,5/2 ayım var evde boş boş duruyorum internet üzerinden para kazanabilir miyim geçmişte tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
Kanka 1,5 senedir monster kullanıcısıyım hatta senin aldığın modelin aynısı tek fark bende 3050 var aldığımdan beri yaşadığım tek sorun ötme yapıyordu bilgisayar bunu da servise yolayıp cebimden 1 kuruş çıkmadan yaptırdım olabilir yani bunlar elektronik cihazlar onun haricinde de performansından...
kanka bende ps4 kolumu bağlayıp oynuyorum bende de xbox kolu gibi gözüküyor ama oyuna bir artısı yada eksisi yok oynayabilirsin o şekilde de ayarlarını yapıp