Monster laptop alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Bu laptop sizce nasıl fiyatı ve özellikleri uygun mudur? Hiç monster almadım ısınma sorunu vs yasarmiyim kullanmış olan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ısınmayacak bu fiyatlarda olan laptop önerisine açığım en az144 Hz olmasi önemlidir
Screenshot_2023-06-19-20-45-47-782_com.android.chrome.jpg

alınmaz clevo kasa. clevolardan uzak durunnn

Kanka 1,5 senedir monster kullanıcısıyım hatta senin aldığın modelin aynısı tek fark bende 3050 var aldığımdan beri yaşadığım tek sorun ötme yapıyordu bilgisayar bunu da servise yolayıp cebimden 1 kuruş çıkmadan yaptırdım olabilir yani bunlar elektronik cihazlar onun haricinde de performansından çok memnunum ben zaten ekstra fan ile kullandığım için herhangi bir ısınma problemi ile de karşılaşmadım ağır oyunlar oynamama rağmen (battlefield rdr2 cyberpunk witcher serisi gibi oyunlar)

Tabi ben aldığım zaman fiyatlar böyle değildi ben 12 13k civarlarına almıştım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada arkadaşların dediği gibi kasası çok sağlam değil sürekli olarak yanımda taşımıyorum genelde evde kurulu durmasına rağmen sağ üst çervede çatlak oluşmuş anlamadım ama onun haricinde de kasasında bir problem yok ama sağlam olmadığını söyleyebilirim

Bu laptop sizce nasıl fiyatı ve özellikleri uygun mudur? Hiç monster almadım ısınma sorunu vs yasarmiyim kullanmış olan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ısınmayacak bu fiyatlarda olan laptop önerisine açığım en az144 Hz olmasi önemlidir Alıntıyı görüntüle
Bundan ucuza Acer var:

Bu laptop sizce nasıl fiyatı ve özellikleri uygun mudur? Hiç monster almadım ısınma sorunu vs yasarmiyim kullanmış olan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ısınmayacak bu fiyatlarda olan laptop önerisine açığım en az144 Hz olmasi önemlidir Alıntıyı görüntüle
alinmaz

HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA https://amzn.eu/d/1iN92tO

16 gb ramli versiyonunu bulamadım ama bakabilir misniz rica etsem
8 GB olarak alabilirsiniz. Sonrasında CPU-Z'den içindeki RAM'e bakıp, aynından bulabiliyorsanız alabilirsiniz. Bulamazsanız aynı CL ve MHz değerlerine sahip başka bir marka RAM de alıp takabilirsiniz ya da 2x16 toplamda 32 GB yapabilirsiniz.

105 w ekran kartı ve Max-Performance mı? Boşverin hocam almayın kasalarıda ısınan kasalar zaten.

Evet ama kazık. 8 GB almanızı öneririm. Yoksa feci kazıklanmış olursunuz. Aradaki fiyat farkı ile RAM'i 32 GB yapabilirsiniz ve 2. bir M.2 NVMe portu var ise amazon almanyadan 1 TB Samsung 970 EVO Plus alabilirsiniz sanırsam.

Geri