KingOfcameL isimli üyenin son içerikleri

1. KingOfcameL

❌İndirim Bitti! Lenovo M210 Rgb Gaming Mouse Sepette 269 ₺

elin ne kadar büyük bilmem ama mouse de büyük uzunluğu 12cm civarı
  2. KingOfcameL

İşletmeye alınırsa %20 kdv de gider olarak düşünce maliyet dahada düşüyor :) . İndirim devam ediyor her kullanıcı 1 defa kullanabiliyor. ister 5 alsın ister 1 adet alsın ama bir defa yapıyor. 1779387349 Merak edenler için çalışırkenki duruşu böyle ele oturuşu güzel. ( eğer 1 hesaptan 1 tane...
  3. KingOfcameL

Yani arafta gibiyim. Ne güldürüyor ne öldürüyor :D. Benim avantajım zamanında uyguna maliyeti olması ve mahallede tek olmam. Dezavantajı mahalle olduğu için profilinden dolayı olması gerekenden çok daha düşük fiyata oynatmak zorunda kalmam. günlük ortalama 14 saat civarı mesai. bayram seyran...
  4. KingOfcameL

Bu paylaşımı f/p olduğu için yaptım. a101 de bile 300₺ . 269₺ ye 7 butonlu 8000dpi 20 milyon tıklama ömrü şık tasarımlı rgb tutuş hissi iyi, skatezleri güzel kayıyor. Çok fazla kafa yormayın. Çokta incelenecek bir yanı yok. Parasına göre karşılığını fazlasıyla verecek bir mouse. Bütçesi fazla...
  5. KingOfcameL

tak çalıştır. X-Mouse Button Control ile yapabilirsin
  6. KingOfcameL

ben 6 sene önce başladım pandeminin başları o zamanlar fiyatlar uygundu şuanda bakıyorum kasa ve ekipman fiyatlarına korkunç. o gün 100 bin tl ye aldıklarım bugün 1 milyon tutuyor. akıl tutulması yaşıyorum. Yeni açmak ciddi sermaye gerektiriyor. Şuan ki maliyetlerle açılır mı emin değilim...
  7. KingOfcameL

Ben internet cafe işletiyorum. Yağ gibi akıyor ele oturuşu tutuş hissi güzel. Dükkanda steelseries rival 3 ve asus tuf gaming gen 2 var. Onların tuş ömrü 60 milyon tıklama. Lenovo 20 milyon tıklama. Ev kullanıcısı için bu paraya 20 milyon tıklama gayet iş görür yedek mouse diye alın atın...
  8. KingOfcameL

https://www.hepsiburada.com/lenovo-m210-rgb-gaming-mouse-gy51m74265-p-HBCV00007MID7C?magaza=Hepsiburada
  9. KingOfcameL

Oculus quest 2 vs meta quest 3 vs meta quest 3s

pc oyunlarında kalite farkı oluyor mu 3 veya 3s olması? Ekran kartı üzerinden mi veriyor görüntüyü
  10. KingOfcameL

Oculus quest 2 vs meta quest 3 vs meta quest 3s

Merhaba internette araştırma yapmaktan beynim sulandı kafam allak bullak oldu. VR gözlükler konusunda bilgili ve tecrübeli birileri yardımcı olursa sevinirim. Kullanımın ana amacı yarış simülasyonu oyunlar. Araştırdığım kadarıyla sadece gözlük kullanımında veya gözlük içerisinden oyun...
  11. KingOfcameL

İnternet cafe için uzun ömürlü f/p mouse hangisi sizce?

ilgimi çekti özellikleri ve fiyatı almak için çok mantıklı duruyor deneme amaçlı hemen alıyorum :) teşekkürler
  12. KingOfcameL

bu attığın mouse 890tl ben max 500-600tl bandında bakıyorum çünkü dediğim gibi steelseries gibi mouse bile 1 yıl dayanmadı :)
  13. KingOfcameL

Merhaba normalde masalarda Steelseries Rival 310 Ergonomic Gaming Mouse var yalnız çocuklar biraz hor kullanıyor özellike lolcüler 1 senede 2 tane mouse bozdular , sağ ve sol tuşları değişim yapan yerde bulamadım buralarda ve yerine aynı mouseden koymak istemiyorum çünkü çok pahalı 1000tl...
  14. KingOfcameL

walkway ayakkabı nasıl alınır mı?

evet bilerek o sekilde açtım başka kullanıcılarda deneyimlerini paylaşabilir. Ayrıca bu soruyu sorarak googlede aratınca eskiden bir bilgi çıkmıyordu artık en azından almak isteyenler bu başlık altında fikir sahibi olabilir. Herşeyin fiyatını ucurmayı biliyorlar ama karşılığında aldığın şey...
  15. KingOfcameL

walkway ayakkabı nasıl alınır mı?

Bu konuda almadan önce ayakkabı markası ile ilgili kullanıcı yorumları aradım pek bulamadım ve 2 ay önce bir ayakkabısını aldım. 2 ay içinde ayakkabı olur olmadık yerlerden patladı yıllardır hiç bu kadar kalitesiz bir ayakkabı kullanmadım benim gibi marka hakkında fikri olmayanlara fikir olsun...
Geri