İşletmeye alınırsa %20 kdv de gider olarak düşünce maliyet dahada düşüyor :) . İndirim devam ediyor her kullanıcı 1 defa kullanabiliyor. ister 5 alsın ister...
Gönderiyi açan arkadaşa teşekkür ederim. Mouselar geldi. 3 adet almıştım. 657,3 TL ödedim. Tanesi 219 TL'ye gelmiş oldu. Hepsini denedim açıkcası 2k 'lık...
KEsinlikle katiliyorum, milyon heartzin, cam dam asfalt skatezin, dizel lpg deri switchin farkini anlamayacak veya yarari olmayacak seylere adamlar gidiyor...
Beyler siz ne konuşuyorsunuz ya mouse 269 lira ne sensörü ne shape'i. 😅 Alın geçin. Valla fps rekabetçi oyun oynamıyorum artık o yüzden mouse'lara verdiğim...
Yani arafta gibiyim. Ne güldürüyor ne öldürüyor :D. Benim avantajım zamanında uyguna maliyeti olması ve mahallede tek olmam. Dezavantajı mahalle olduğu için...
tıklama ömrüne bence çok takılmayın 2015/16 da aldığım monster pusat v1 di galiba hala kullanıyorum mesela yeni kablosuz olsun diye mechanike l7 air mix...
Bu paylaşımı f/p olduğu için yaptım. a101 de bile 300₺ . 269₺ ye 7 butonlu 8000dpi 20 milyon tıklama ömrü şık tasarımlı rgb tutuş hissi iyi, skatezleri...