linkteki p3 plus. Sana cevap verince senin için söylemişim gibi olduda senin için demedim konuyu açar açmaz gömme modunu açanlar için dedim. Neyse sıkıntı yok.
adata bunlara denk değil. Crucial iyi bunu görmemiştim. Crucial 4700/1900 WD 5000/4100 . Write-back kullanımında yazma performansı önemli. Tabi herkes...
konuyu kapattım arkadaşlar.
1785753308
Her anakarta uymuyor bu boyut farkı var? Ürün yorumuna göz atarsanız şüpheli bir ürün. Bakın ben bunu paylaşırken...
İşletmeye alınırsa %20 kdv de gider olarak düşünce maliyet dahada düşüyor :) . İndirim devam ediyor her kullanıcı 1 defa kullanabiliyor. ister 5 alsın ister...
Gönderiyi açan arkadaşa teşekkür ederim. Mouselar geldi. 3 adet almıştım. 657,3 TL ödedim. Tanesi 219 TL'ye gelmiş oldu. Hepsini denedim açıkcası 2k 'lık...
KEsinlikle katiliyorum, milyon heartzin, cam dam asfalt skatezin, dizel lpg deri switchin farkini anlamayacak veya yarari olmayacak seylere adamlar gidiyor...
Beyler siz ne konuşuyorsunuz ya mouse 269 lira ne sensörü ne shape'i. 😅 Alın geçin. Valla fps rekabetçi oyun oynamıyorum artık o yüzden mouse'lara verdiğim...