24-28 Haziran arası OBP onaylama işlemi gerçekleştirecek deniyor bu işlem nedir?
Not: 2022 de sınava girdim bu yıl da girdim fakat mezuna bırakmaya düşünüyorum. Herhangi bir onaylama işlemi yaparsam OBP kaybı olur mu?
2022 yılında YKS sınavına girdim sonuçlarım açıklandıktan sonra tercih listemi yazdım fakat herhangi bir yere yerleşemedim. Bu yıl bir daha sınava gireceğim bu yıl OBP kaybım olur mu? Birkaç yerden anladığım kadarıyla tercihten sonra üniversite tuttuğu zaman OBP kaybı oluyor.
elimde Gigabyte Rtx 4070ti ve X670e plus wifi anakart var bu psu ile uygun olurmu girişleri felan
Psu:https://www.incehesap.com/nzxt-c850-pa-8g1bb-eu-850w-80-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-60952/?ref=akakce&v=1.22.4
Anakartım...
:d Kanka bu ne senin aklına gelırdı nede benım fgwşlajgkownaspnglawl destege yazdım ıolk basta ugrastık bıraz ne yapsak olmadı. sonra pc klonuma bak dedi saate
bi baktım Türkmenistan inanabiliyormusun 2 yıldır oynadıgım pc Türkmenistana ayarlıymış.
1680981224
ama burda microsoft dedıysenız onu...
2 hesapta da Game Pass aldım fakat tuhaf bir şekilde arkadaşımda gözüken oyunlar uygulama özellikleri bende gözükmüyor.
Arkadaşımda No Man's Sky gözüküyor ama bende gözükmüyor.
Ve Store yerinde Game Pass sayfası gözükmüyor.
Elimde apex pro TKL wireless edition (2023) var klavye kaliteli fakat klavyenin şöyle bir sorunu var eng veya us versiyonunda ledleri kronik sorunlu "Z" harfinin yanındaki Ve Enter Çevresindeki 1 tuşda aynı şekil kafalarına göre LED değiştiriyorlar uygulamadada gözükmüyor (alacaksan bilgin olsun...