Kivicikk isimli üyenin son içerikleri

1. K

Sistemim başlarken 'Reboot and select proper boot device' hatası veriyor

Zaten sisteme windowsun kurulu oldugu seçeneğe yani SSD'mi seçerek giriyorum ve sıkıntı çıkmıyo bu ekranın gitmesi için yapılabilecek bir şey varmıdır
  2. K

Sistemim başlarken 'Reboot and select proper boot device' hatası veriyor

Öncelikle başa gidelim 2 3 ay önce sistemim mavi ekran hatası almıştı hata kodunu maalesef hatırlamıyorum.Bu mavi ekran sorununu yaşadıktan sonra her sistemi açışımda bu hata ile karşılaşıyorum.Ayrıca 5 6 aydır sistemde CS:GO oynarken'var'normalde 0.8 0.9 alırken 3 almaya başladım ve fps çok...
  3. K

Windows 8.1 mi 10 mu

windows 7 başlamıştım sistemde bir süre sonra win8 e geçtim hiçbir sıkıntı çıkmadı.Win8 e geçme sebebim win7 nin çoğu oyun vs. uyumsuzluk çıkartması .driverlerım win8 i destekliyor.
  4. K

Windows 8.1 mi 10 mu

maalesef 4gb.Geçmeyeceğim Teşekkürler
  5. K

Windows 8.1 mi 10 mu

Windows 8.1 kullanıyorum ekran kartım eski ve windows 10 için olan bir driveri olmadıgını gördüm windows 10 a geçtiğimde sıkıntı çıkarır değil mi yoksa geçersem daha iyi bir performans alabilirmiyim.
  6. K

Bilgisayarım HDD'yi Algılamıyor 0xc00000f

Başlangıç onarmayı maalesef düzeltemedi windows sıfır mı kurmam gerekecek
  7. K

Bu arada işletim sisteminin durduk yere uçması pek normal gelmiyor bunu önlemek için yapabilcepim bir şey varmodırçünkü yaklaşık 2 senedir sistemi kullanıyorum ve hiç böyle bi sıkıntı olmamıştı sistemi açarken bi anda işletim sisteminin uçması pek normal değil gibi
  8. K

Win10 zorunlumu mâlum sistemim kötü win10 da performansın düşebileceğini düşünüyorum win8.1 den devam etsem olurmu
  9. K

Neyden bahsettiğinizi anlamadım,mâlum konu hakkında bilgim yok biraz daha açarsanız sevinirim bildiklerimi söylemem gerekirse rufus ile windowsu usbme yazdırdım başka bir pcden tekrardan yazdırıyım yada uygulama mı yükleyeyim? k
  10. K

Ayrıca sistemde Windows8.1 pro işletim sistemi vardı UEFİ ile win 8.1 pro boot etmeye çalıştım fakat boot etmedi
  11. K

Yapabiliceğim bir işlem varmıdır?
  12. K

Sistemimi yeniden başlatmam gerekmişti ve sistemim sorunsuz bir şekilde kapandı ancak açılırken "a disk read error occured" Hatası aldım bir kaç kez resledikten sonra windows mavi ekran aldım ve 0xc00000f hatası almaya başladım.BIOS da SATA 2 bölümünde HDD'm gözüküyor farklı SATA kablosu...
Geri