Kleew isimli üyenin son içerikleri

1. K

SSD alıcam ama ne alıcağımı bilmiyorum

Bende Asus TUF A15 FA507NV-LP039 laptop var 512gb ssd var içinde yetmediği için 2 yuvaya 1tb lık ssd almayı düşünüyorum ne almalıyım hangi ssd ler uygun bu laptopa yardımcı olur musunuz
  2. K

Nike Airforce Konusunda Yardım Ricası

Nİke ın kendi sitesinden aldım gayet rahat ve güzel ürünün deri olduğu belli oluyor af1 kalitesi var normal olarak gayet güzel ve tercih edilebilir bir ürün ama fiyatına değer mi tartışılır.
  3. K

Yardım 35-40K laptop önerisi

Sende haklısın hocam eyvallah
  4. K

hp nin limitlendirmeleri gayet yerinde bence örneğin attığım 14700hx 150 wattan 130 watta limitli bu performansında herhangi bir eksisi olucağını sanmıyorum. bende amd taraftarıyım ancak ryzenli laptoplar sınırlı o yüzden intelede okeyim ayrıca 15.6 inçlik pc dden geçicem o yüzden 16.1 den büyük...
  5. K

Ekran dışında ne eksisi var victusların? Pek msi taraftarı değilim ayrıca bu kadar büyük bir şey istemiyorum hocam bütçemde belli zaten
  6. K

https://www.amazon.com.tr/HP-Bilgisayar-i7-14700HX-Performans-9J247EA/dp/B0CQRM2TKK/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=JPHVY2ICR17H&dib=eyJ2IjoiMSJ9.U5SuQqc9vfYsoGFHPUTE77mzCtnrJk8rDZNc5xDll5QbrTqm3ETth5Wkvov3jD_CJtrO7FrEZJuoqUCBBNN3Gg.nYKmUTFY9ggGFJmbWQvb-zWroFQfWxgETlGaxoqgov4&dib_tag=se&keyword...
  7. K

🔥İndirim Lenovo Legion M300S Mouse 399 TL 🔥

kuponla beraber 299 a aldım iyi oldu :)
  8. K

730tl ye bu mouse alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/claw-s-nexus-air-v1-kablosuz-10000-dpi-pixart-pmw3325-sensor-makro-yazilimli-degistirilebilir-kapakli-rgb-kablosuz-gaming-mouse-siyah-2-4-ghz-kablosuz-bt5-1-type-c-ile-kullanim-destegi-p-HBCV00006CVVI6?ftid=6xa8kmyoucybichi&magaza=BM.Store&url_src=ios-product-detail&ut...
  9. K

Öneri 30 40k bandında gaming laptop önerisi

yeni laptop alıcam ve 30 40k bandı fazlasıyla yeter diye düşünüyorum beni uzuun süre götürecek bir şey lazım ayrıca yurtta kaldığım için zorlamadıkça fan sesinin rahatsız etmesini istemiyorum ve yurtta genelde hikayeli oyunlar youtube dizi film takılacağım için ekranın güzel ve iyi olması benim...
  10. K

Nike af1 mi dunk low retro mu?

Yok reis af1 gidiyor tabi benim dediğim çakma af1 ler 3 4. Ayda patlak veriyor kaçarı yok 1713983224 Ben çok ayakkabı beğenemiyorum renkli falan gelmiyor bana en fazla siyah beyaz daha ucuza da çok güzel ayakkabılar varda af1 dayanıklılığı olsun duruşu olsun cezbediyor. Aldım bakalım hayırlısı...
  11. K

Daha almadım ama çakma alırsan patlar 3 4 ayda orj daha dayanıklıdır doğal olarak birazda özen gösterirsen uzun süre gider bence
  12. K

Genelde kot giydiğim için yüksek bilek sevmiyorum pek yinede eyw reis siteye bakayım
  13. K

Nike Airforce Konusunda Yardım Ricası

Bende bu af1 pandayı almayı düşünüyorum acaba hangisini aldın memnun musun ve nerden aldın acaba aldıysan tabi
  14. K

Hediye önerisi lazım

Bence altın yerine daha baktığında seni hatırlayacağı bir şeyler alabilirsin çiftler için saat veya mıknatıslı çift kolyesi olabilir daha zarif ve şık şeyler düşün bence hediyenin yanına içinede güzel bi kağıda not mektup gibi birşeyler yazıp fotoğraflarınızdan bir kaçını yapıştırabilirsin bu...
  15. K

Bütçe bu 2 ayakkabıyı geçmezse iyi olur ayrıca low dışında hiç ayakkabı giymedim şimdiye kadar numaramda 43
Geri