Bende Asus TUF A15 FA507NV-LP039 laptop var 512gb ssd var içinde yetmediği için 2 yuvaya 1tb lık ssd almayı düşünüyorum ne almalıyım hangi ssd ler uygun bu laptopa yardımcı olur musunuz
Nİke ın kendi sitesinden aldım gayet rahat ve güzel ürünün deri olduğu belli oluyor af1 kalitesi var normal olarak gayet güzel ve tercih edilebilir bir ürün ama fiyatına değer mi tartışılır.
hp nin limitlendirmeleri gayet yerinde bence örneğin attığım 14700hx 150 wattan 130 watta limitli bu performansında herhangi bir eksisi olucağını sanmıyorum. bende amd taraftarıyım ancak ryzenli laptoplar sınırlı o yüzden intelede okeyim ayrıca 15.6 inçlik pc dden geçicem o yüzden 16.1 den büyük...
yeni laptop alıcam ve 30 40k bandı fazlasıyla yeter diye düşünüyorum beni uzuun süre götürecek bir şey lazım ayrıca yurtta kaldığım için zorlamadıkça fan sesinin rahatsız etmesini istemiyorum ve yurtta genelde hikayeli oyunlar youtube dizi film takılacağım için ekranın güzel ve iyi olması benim...
Yok reis af1 gidiyor tabi benim dediğim çakma af1 ler 3 4. Ayda patlak veriyor kaçarı yok
1713983224
Ben çok ayakkabı beğenemiyorum renkli falan gelmiyor bana en fazla siyah beyaz daha ucuza da çok güzel ayakkabılar varda af1 dayanıklılığı olsun duruşu olsun cezbediyor. Aldım bakalım hayırlısı...
Bence altın yerine daha baktığında seni hatırlayacağı bir şeyler alabilirsin çiftler için saat veya mıknatıslı çift kolyesi olabilir daha zarif ve şık şeyler düşün bence hediyenin yanına içinede güzel bi kağıda not mektup gibi birşeyler yazıp fotoğraflarınızdan bir kaçını yapıştırabilirsin bu...