Knightbekmez isimli üyenin son içerikleri

1. K

MSI RX 6700XT ISINMA SORUNU

Teşekkürler hocam bakayım hemen 👍 1749069697 Sökeceksin zaten parçalayacağım yeni padler gelince bakayım 1749069737 Hepsini söktüm yarısı zaten kendini salmıştı kalanları da attım bayağı oldu
  2. K

Teşekkür ederim hocam bugün alayım bayramdan önce gelirse değiştiririm bir an önce
  3. K

1749068198 20 w/mk olan ıcedragon veya arctic buldum onlar güzeldir diye düşünüyoeum
  4. K

Amazondan aldım haftasonu geldi satıcı da amazondu, pek sanmıyorum 1749067906 Padler biraz dağılmış kart 2.eldi 2 yıldır bende ama ilk kez böyle sorun yaşadım 1749067999 Termal pad için öneriniz var mı, W/mk ya bakıp mı alayım?
  5. K

Macunu fazla sürmedim kontrol ettim de padleri çıkartınca da benzer durum olmuştu yine deneyeyim mi? 1 hafta önce padlerin durumu çok kötüydü ondan değiştirdim
  6. K

3-4 öncesine kadar sorun yoktu, termal pad tam bilmiyorum ilk kez değiştirdim belki ondandır diye düşündüm 1749067650 Hocam uyumlu olan ölçüleri bil iyoeum kalitesi için de bir şey diyemeyeceğim de öğrenemedim ne gerektiğini Kart MSI MECH RX 6700XT 2X OC 12GB
  7. K

İşlemci kasa psu ve soğutucu yeni değiştirdim. Boşta ekran kartı 61 derece çalışıyor. Oyun açar açmaz 90-95 derecelere çıkıyor. Ekran kartının termal macun (Mx6) ve Termal pad (internetten aldım ) yeni değiştirdim. İşlemci (Ryzen 7 5700x)boşta 40 derece yük altında 62-63 derece. Oyuna girince...
  8. K

Redmi Buds 4 Lite için uygulama

Redmi buds 4 lite aldım. Uygulama desteği var mı? Ekolayzır vs. ayarları nasıl yapabilirim?
  9. K

Corsair Vengeance RGB PRO 2x16 ram kullanıyorum, pc açılmıyor.

Aldığım yer ile görüştüm kod verdi kargo ile yollayabilirsin dedi. Siz nasıl yardımcı olabilirsiniz?
  10. K

Ramin önce biri gitti diğeri çalışıyordu. Daha sonra çalışan ile sıfırladım yine uygulama kurdum güncelledim bu sefer o da gitti. AMD uyumsuzluğu olabilir dediler ama bozulmaması gerekiyor. Garantisi de var ama birkaç gün bilgisayar kullanamayacağım o zaman. 1683726262 Hocam denedim slotlarda...
  11. K

Gigabyte B550m Ds3h rev 1.5 anakart Ryzen 5 5500 Corsair Vengeance RGB PRO 2x16gb kullanıyorum. Parçaların hepsi sıfıra yakın Max 4 aylık İcue uygulaması kurup güncelleme yaptım sonra pc restart atmaya çalıştı sonra bir daha açılmadı, anakart ta sorun yok ramde yazılımsal sorun oluşmuş...
  12. K

Çözüldü✓ Biostan DDR4 Ram hızını artırınca bilgisayar sürekli reset atıyor

Daha dün güncelledim driverlar da güncel bu arada windows 11 kurulu 1680895045 Hocam ışık hızında cevapladın saol deneyeceğim 1680895994 Hocam oldu gibi şu an sorunsuz açıldı bios sıfırlandı ayarı yaptım ve düzeldi gibi görünüyor çok saol, bir sorunum daha vardı bilgisayarımın çoğu parçası...
  13. K

Çözüldü✓ Biostan DDR4 Ram hızını artırınca bilgisayar sürekli reset atıyor

Biostan ram hızını artırdığım zaman bilgisayar 2-3 kez reset atıp daha sonra eski ayarda yeniden başlatıyor kendini Sadece XMP profilini profile 1 yapıyorum diğer ayarlara dokunmuyorum Not: Bios resetledim pili çıkarıp 10dk kadar beklettim yeniden başlattım, ramleri çıkartıp yeniden taktım...
Geri