Muhtemelen basit bir kod ile veya bir hizmetin kapatılması ile eski sürümde olsa sürekli kullanabilicem ancak olmuyor hizmetleri kapatıp açma konusunda deneme yanılma yaparak ilerlemek mümkün değil maalesef :(
gözükmüyor , sorun yazılımsal windows bunu engelliyor bu yüzden sürücü dijital zorlamasını bile kapattım tekrar açılışında sıkıntı yaşamıyım diye ama nafile 1 kez görüyosam gün bitince kapatmaya korkuyorum tekrar ekran kartı gözükmeyecek diye
siyah ekranı, windows 10 u ilk kurduğumda kullanıp kapatıp tekrar açtıktan sonra yaşamıştım yani ilk reset atışımda sonraki süreçte düzgün açıldı ama aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyordu yani işletim sistemini yükseltip düşürmemin ekran kartını okumasıyla alakalı olmadığını anladım...
Windows 10 yükledim daha önce siyah ekran problemi yaşadım ve çok yavaş olduğu için sıkıntı çektim win 7 ye geri döndüm,diğer menülerde seçenek yok boot manager var onunla konunun bi alakası yok zaten.
Buyur hocam bu birisi main bölümünde diagnostics log diğeri diagnostics kısmı
1610374877
Yok mu bu sorunu çözebilcek bi yazılımcı babayiğit sorunum donanımsal değil yazılımsal :(
Amd mobility radeon hd5650 ekran kartımı kullanmakta sorun yaşıyorum şöyle ;
Laptop'um ekran kartını görmüyor bu sorunun yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorum ki bir çözüm yolu da buldum ancak çözüm pc ye reset atınca gidiyor şöyle ki ; oyun oynamak istediğim zaman bilgisayarıma bluestacks...