ho victus 15 bir laptobum var 15.6” soğutma problemi yok sadece yanına 2. ekran koyacağım bi tık daha havada durması için
Laptop soğutucu bakıyorum bütçem çok yok 2. El dolap gibi sitelersende ürün atabilirsiniz veya bu sitede varsa
https://www.trendyol.com/alfais/4766-usb-3-1-type-c-to-pci-e-express-nvme-ssd-m-2-m-key-hard-disk-kutusu-p-82378904/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=327407 şöyle bir şey buldum
bu nasıldır max 500mbs destekliyormuş usb diye
1684613070
5000 destekliyorsa harddiskli versiyonunu al harddisk takmı...
ya ana oyunlarım cs falan fistan gibi oyunlar ana diskte kalrı ama gta gibi rdr gibi yüksek gb lı ve herzmana oynamadığım oyunları depolıcam bide genel depolama görsel o bu şu ıvır zıvır
haytımda hiç kullanamdım hep masaüstü kullanmıştım ihtiyacım olmadı tam olarak nasıl çalşıyor çok kayıp yaşarmıyım okuma yazmada bi yardımcı olursan sevinirim veya başka arkadaşlar yarımcı olursa
Hp victus 15 laptop modellerindne birine sahibim
tek m2 ssd slotuna sahip ekstra bir ekleme yapmak istediğimde hiçbir şeilde ne sata ne falzadan ssd slotu yok
ekstra yer eklemek için onun yerine koymam gerekir oda baya tuzluya patlar
harici usb den dönüştürücüelr falan var hdd sdd takmak...
Mouse eskiden kullandığım eleoturma açısından ve sağlamlık açısından tercih ettim kaç kere rage attım hiçbir sıkıntısı yok oyüzden tercih ettim kulaklığı inceleyeceğim
Arkadaşlar yeni PC için ekipman topluyorum elimde klavyem vardı
Mouse olarak Rival 3'ü tercih ettim.
Game Power kulaklıklar 800 TL olmuş en iyisi hangisidir
Başka markalardadan örnek verebilrisiniz
1000 TL altı olsun.
teşekkürler şuan 2. şoku yaşıyorum o klavye kulaklık fiyatları ne 1 ay daha çalışmam lazım 0 ladım parayı pü yeni başlık açıcam f/p kulaklık ve klavye mouse olarak rival 3 tercih edicem