harici disk mantıklımı

Kocerello

80+
Reaksiyon skoru
2
Hp victus 15 laptop modellerindne birine sahibim
tek m2 ssd slotuna sahip ekstra bir ekleme yapmak istediğimde hiçbir şeilde ne sata ne falzadan ssd slotu yok
ekstra yer eklemek için onun yerine koymam gerekir oda baya tuzluya patlar
harici usb den dönüştürücüelr falan var hdd sdd takmak mantıklımı
vey ba;ka tavsiyeniz varmı anakartın üretiminde 2. bir m2 ssd bölgesivar ama slotu yok

taşınabilir ssd düşünülebilir
haytımda hiç kullanamdım hep masaüstü kullanmıştım ihtiyacım olmadı tam olarak nasıl çalşıyor çok kayıp yaşarmıyım okuma yazmada bi yardımcı olursan sevinirim veya başka arkadaşlar yarımcı olursa

haytımda hiç kullanamdım hep masaüstü kullanmıştım ihtiyacım olmadı tam olarak nasıl çalşıyor çok kayıp yaşarmıyım okuma yazmada bi yardımcı olursan sevinirim veya başka arkadaşlar yarımcı olursa
daha önce kullanmadım ama bildiğim kadarıyla usb bellek gibi tak çıkar mantığı ile kullanabiliyorsunuz. okuma yazma konusunda bilgisayarınız ve alacağınız ürüne göre değişiklik gösterebilir. ne kadar götürür derseniz örnek vermek gerekirse 1tb taşınabilir ssd size uzun bir süre yeterli olur. oyun falan depolayacaksanız bilemiyorum onun için direkt laptoptaki ssdyi yükseltmeniz daha sağlıklı olur gibi. ama oyun dışı dosya depolamak için kullanacaksanız taşınabilir ssd işinizi görür
Post automatically merged:

daha önce kullanmadım ama bildiğim kadarıyla usb bellek gibi tak çıkar mantığı ile kullanabiliyorsunuz. okuma yazma konusunda bilgisayarınız ve alacağınız ürüne göre değişiklik gösterebilir. ne kadar götürür derseniz örnek vermek gerekirse 1tb taşınabilir ssd size uzun bir süre yeterli olur. oyun falan depolayacaksanız bilemiyorum onun için direkt laptoptaki ssdyi yükseltmeniz daha sağlıklı olur gibi. ama oyun dışı dosya depolamak için kullanacaksanız taşınabilir ssd işinizi görür

ya ana oyunlarım cs falan fistan gibi oyunlar ana diskte kalrı ama gta gibi rdr gibi yüksek gb lı ve herzmana oynamadığım oyunları depolıcam bide genel depolama görsel o bu şu ıvır zıvır

ya ana oyunlarım cs falan fistan gibi oyunlar ana diskte kalrı ama gta gibi rdr gibi yüksek gb lı ve herzmana oynamadığım oyunları depolıcam bide genel depolama görsel o bu şu ıvır zıvır
attığım videoyu izlerseniz bi fikir edinebilirsiniz hocam. oyun depolamak için de kullanılabilirmiş sanırım ben yanlış düşünmüşüm

attığım videoyu izlerseniz bi fikir edinebilirsiniz hocam. oyun depolamak için de kullanılabilirmiş sanırım ben yanlış düşünmüşüm
tamamdır ilgilenicem farklı kullanan bi arkadaş varsa yorumlara lütfen ekleme yapsın

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
https://www.trendyol.com/alfais/476...8904/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=327407 şöyle bir şey buldum
bu nasıldır max 500mbs destekliyormuş usb diye

https://www.trendyol.com/alfais/476...8904/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=327407 şöyle bir şey buldum
bu nasıldır max 500mbs destekliyormuş usb diye
5000 destekliyorsa harddiskli versiyonunu al harddisk takmı daha mantıklı
bilemedim

Hp victus 15 laptop modellerindne birine sahibim
tek m2 ssd slotuna sahip ekstra bir ekleme yapmak istediğimde hiçbir şeilde ne sata ne falzadan ssd slotu yok
ekstra yer eklemek için onun yerine koymam gerekir oda baya tuzluya patlar
harici usb den dönüştürücüelr falan var hdd sdd takmak mantıklımı
vey ba;ka tavsiyeniz varmı anakartın üretiminde 2. bir m2 ssd bölgesivar ama slotu yok
Ben Laptop cihazımda Taşınabilir USB 3.0 HDD ( 3 senedir )kullanıyorum ve gayet memnunum, fakat benim gibi başka pc ye sürekli olarak veri aktaracaksan kurgu vb. Tarzı tavsiye ederim yoksa tamamen kişisel cihazın ise direkt içerisine HDD takmanı öneririm hatta bütçe arttırarak SSD hatta boş slot var ise M.2 SSD

Ekleme: İçerisine takacaksan eğer 7200RPM almanı önermem PC titreme ihtimali mevcut, 5400RPM almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,247
Üyeler
190,882
Son üye
seferizm
Geri