Ephemerality isimli üyenin son içerikleri

1. Ephemerality

Yardım EPİC GAMES YÜKLEDİĞİM OYUN AÇILMIYOR BU HATAYI ALIYORUM YARDIM

Arkadaşlar format attım, windows güncellemelerini yaptım, chipset driverlarını güncelledim, bios ayarlarını formattan önce sıfırlamıştım ondan sonra format attım, sadece ekran kartı driverını güncellememiştim. Oyunu yükledikten sonra bu sefer bu hatayı aldım. 1765522335 Sonra hata kodunu...
  2. Ephemerality

Hocam şuanda format attım windows güncellemelerini yapıyorum olmadı öyle yapıcam artık ama inşallah düzelicek.
  3. Ephemerality

İşlemcim AMD Ryzen 7 9800X3D
  4. Ephemerality

Formattan sonra olmadı ekran kartı driverlarını güncellemeden yükleyip deneyim olmadı.
  5. Ephemerality

9070xt sistemde bir sıkıntı olsa diğer oyunlarında açılmaması gerekmez mi sadece playstation oyunları açılmıyor.
  6. Ephemerality

Format atınca da mı düzelmeyecek yani bir yolu vardır bence bu ekran kartını alan insanlar oynamayacak mı bu oyunları ?
  7. Ephemerality

Onu da deniyorum hemen dönüş yapacağım. 1765480232 Denedim düzelmedi.
  8. Ephemerality

Format atıp tekrardan windows 11 mi kurayım hocam peki lisansım 11 de çünkü. Yani demek istediğim windows 11 olmasından kaynaklı değildir dimi ?
  9. Ephemerality

Hata kodu vermiyor hocam sadece attığım ss ve başka oyunlarda yükledim denemek için playstation oyunları açılmıyor sadece diğer oyunlar açılıyor. Last of us 2 remastered da açılmıyor mesela oyunu başlat deyince cmd geliyor ekrana baya bir yazı çıkıyor hemen kapanıyor sonra ama oyun açılmıyor.
  10. Ephemerality

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Bilmiyordum o durumu en kötü iade ederim sorun olmaz bence. 1765473781 Vallahi artık gamepass falanda pahalı olunca direkt oyunları almaya başladım bence de sizin dediğiniz gibi 2 oyun parasına :)))
  11. Ephemerality

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Clair Obscur: Expedition 33, Dying Light 2 Stay Human, Ghost of Tsushima, Assassin's Creed Shadows bu oyunları önceden kalan ödüllerim vardı kullandım ve 2k ya aldım tam gayet iyi bence. Ayrıca 433TL de geri ödeme verdi. [H3 id=''][/H3]
  12. Ephemerality

Hemen deneyip dönüş yapacağım fakat böyle de düzelmezse ilk defa windows 11 kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi yada format atsam düzelme şansı var mı ? 1765473472 Doğruladım fakat yine çalışmadı...
  13. Ephemerality

Epic games üzerinden god of war ragnarök almıştım daha önceden oynuyordum yarısına kadar gelmiştim fakat sonradan sistemimi satıp yeni sistem topladım. Şimdi bu sisteme yükledim ama sürekli hata alıyorum başlamıyor oyun bir türlü. Epic games i sildim yükledim, oyunu sildim yükledim fakat...
  14. Ephemerality

❌İndirim Bitti! 2 TB Samsung 990 PRO - 8.460 TL - Eğitim Mağazası

Site direkt samsung diye biliyorum.
  15. Ephemerality

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

Bende de windows 11 var olabilir bu arada.
Geri