Arkadaşlar format attım, windows güncellemelerini yaptım, chipset driverlarını güncelledim, bios ayarlarını formattan önce sıfırlamıştım ondan sonra format attım, sadece ekran kartı driverını güncellememiştim. Oyunu yükledikten sonra bu sefer bu hatayı aldım.
1765522335
Sonra hata kodunu...
Hata kodu vermiyor hocam sadece attığım ss ve başka oyunlarda yükledim denemek için playstation oyunları açılmıyor sadece diğer oyunlar açılıyor. Last of us 2 remastered da açılmıyor mesela oyunu başlat deyince cmd geliyor ekrana baya bir yazı çıkıyor hemen kapanıyor sonra ama oyun açılmıyor.
Bilmiyordum o durumu en kötü iade ederim sorun olmaz bence.
1765473781
Vallahi artık gamepass falanda pahalı olunca direkt oyunları almaya başladım bence de sizin dediğiniz gibi 2 oyun parasına :)))
Clair Obscur: Expedition 33, Dying Light 2 Stay Human, Ghost of Tsushima, Assassin's Creed Shadows bu oyunları önceden kalan ödüllerim vardı kullandım ve 2k ya aldım tam gayet iyi bence. Ayrıca 433TL de geri ödeme verdi.
[H3 id=''][/H3]
Hemen deneyip dönüş yapacağım fakat böyle de düzelmezse ilk defa windows 11 kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi yada format atsam düzelme şansı var mı ?
1765473472
Doğruladım fakat yine çalışmadı...
Epic games üzerinden god of war ragnarök almıştım daha önceden oynuyordum yarısına kadar gelmiştim fakat sonradan sistemimi satıp yeni sistem topladım. Şimdi bu sisteme yükledim ama sürekli hata alıyorum başlamıyor oyun bir türlü. Epic games i sildim yükledim, oyunu sildim yükledim fakat...