Ben o sırada işteyken denk geldim gördüğüm ilk rami aldım baktım ddr4 32gb 3600mhz CL18 alır 1700 soket yanına ddr4 32 gb toplar keyfime bakarım diyodum rx...
Orda hediye soğutucu 212 çok iyiydi bi de kasa olarak COUGAR UNIFACE 850W 80 PLUS GOLD kasa ile beraber 58000 6 peşit taksite geliyodu ya tüm tadı tuzu kaçırdı.
Vallaha 19 martta yayınlanan 55k lık bayram vatan pc yi bugün ödeme ekranında stoğu bitince alamadım saat 11 civarı. Çok büyük bir fırsat kaçırmışım gibi...
Bu arada ben alırken am8 ve a9 arasında kalmıştım fiyatları aynıydı sonra gidip a9 aldım. Ama ses testlerinde mikrofonun türünden ötürü AM8 in daha iyi...
Zamanında araştırmıştım ama pek hatırlamıyorum bu iki mikrofon birebir aynı ama a9 da ekstra 2 adet ses alıcısı ile mikrofon modu değişiyordu değil mi ...
19 Marttan beri satışta olan sistemi daha demin kredi kartı bilgilerini girerken satıştan kaldırdılar şu şekil şanslı olsak yeter teşekkürler vatan comp o.O2
Isınma sorununu çözersin hocam i5 14600KF fiyatına göre gerçekten anormal güçlü bi işlemci ya. Kasa psu konusunda lian li ve msi magin giriş seviye psu su...
Benim elimde şuan DDR4 32GB ram var bi de samsung evo 970 1tb ssd var bunlarla bişiler toplarım laptopum da 3050 ti r7 6800h 16 ram bunu satarım diyorum 20k...
Alttaki 5070 ve ultra 5 işemcili sistem daha uygun hocam zaten elimde ddr4 32 gb ram var sıfır alttakini alırsam bunu satıcam bi de sistemden gelen sıfır...
Arkadaşlar alttaki sistemi almak daha mı mantıklı kafamı kurcalayan tek şey kasa, psu ve anakart kısmı. Hadi 14600KF çok güçlü işlemci ordan kıstım ama...
Kişisel görüşüm ipadlere konulan M1 M2 M3 işlemciler 3d tasarım filan yapmıyorsan çok uçuk geliyor. Zaten bu M işlemcili ipadlerin şarjı da bi anormal...
Bu Z serisinin artıları sanırım: slot sayısı, overclock ve upgrade edilebilir olması mı ileride ? Ekran kartımda ortalama olacağı için ve manyak işler...