kral yazıkdıklarımı okuyor musun https://www.gaming.gen.tr/urun/631157/carnage-5070ti-amd-ryzen-7-7800x3d-tray-msi-geforce-rtx-5070-ti-16g-shadow-3x-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#cr_qna örneğin bu sistemde vade farkı 100 bini buluyor ya bu tarz sistemler önerisi istiyorum 9 12...
çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için fakat 12 ay taksit lazım olduğundan mütevellit tek tek topluyamıyorum bende farkındayım tek tek topaladığım taktirde daha iyi ve daha ucuz bir sistem toplayabildiğimden fakat böyle lazım
sensör konumu farklıdır veya gerçekten tüm teknik özelliklerinin aynı olduğuna emin misin veya mouse padinin temiz olduğuna
1716560175
sitesinden baktım sensörleri farklı ama aşırı bir fark yok yüksek ihtimal ağırlık farkı var
Sanmıyorum eğer açmak garantiyi bozmuyorsa açıp kontrol edebilirsiniz ama kullanildikca formunu kaybeden diye bir şey biliyorum benzer ürünün mesela aynı kasa ve soğutma sistemine sahip bi modelin sıcaklık testlerine bakarak karşılaştırma yapmanız daha mantıklı